Izrada CMS portala

poruka: 4
|
čitano: 1.202
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izrada CMS portala

Pozdrav svim BUG forumašima

Potrebna pomoć pri nabavci, instalaciji i podešavanju slijedećeg wordpress template-a

http://demo.wpzoom.com/videozoom/

Dakle riječ je o video portalu gdje će biti smješteni video prilozi

Kolike su mogućnosti da se postojeći portal dogradi s još nekim mogućnostima kao npr:

- ankete

- lokalni video sadržaji (bez YouTube-a)

- da se dizajnerski dotjera ljepšim buttonima i grafikom

- primanje novca putem PayPal-a

Projekt je za sada nekomercijalan pa sam finansijski ograničen, dakle nisam u mogućnosti platiti visoku cijenu kao firme ali ipak mogu platiti neku manju sumu novca

Dakle ne očekujem pomoć 100% badava već ću svakako platiti neku razumnu cijenu

Molim sve one koji mogu pomoći da se javi ovdje ili na PM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izrada CMS portala

Nemogu da vjerijem da se niko nije javio!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Izrada CMS portala
MladenTZ kaže...

Mogučnosti su ti u ovom slučaju bezgranične, WP, makar ga ja još uvijek osobno ne korstim je dosta jaka BLOG/CMS platforma velikim brojem pluginova koji ti omogučavaju dodatne mogučnosti. Što se tilče, same dobave templatea, sama instalacija bi trebala biti jednostavna i izvediva u par klikova. Koristio sam Joomla CMS i on po defaultu ima plugin za ankete. Za dotjerivanje je potrebno jako dobro poznavanje HTML-a i CSS-a, kao i same strukture WP-a, i konstrukcije templatea, može izazvati jako puno glavobolje, PROVJERENO{#}. Ukoliko nemaš baš puno iskustva s time, može se pretvoriti u agoniju. Naravno pretpostavka je da poznaješ i rad u nekim grafičkim alatima, u kojima češ crtati elemente sučelja, tako da jednostavno možeš svoju ideju realizirati. Lokalni video sadržaji su mogući, ali tu ti se povlači pitanje autorskih prava, i a pitanje samg hosta, odnsono stvar maksimalne prpusnoti i bandwitha i storage prostora na serveru. Za implementaciju PayPal-a, pretpostavka je da psotji modul za WP, pogledaj na služebenim PayPal stranicama.

17 godina
Izrada CMS portala

video sadržaj možeš stavljati ako si riješio autorska prava inače si u "banani".

npr. youtube nije kod nas došao sa nekim oglašavanjem je rnisu sve riješili sa autorskim pravima.

streaming videa će ti pojesti gomile bandwitha (pogovoto ako ideš na 720/1080, a nadam se da ideš).

savjet - uzmi amazon cloud hosting za video (tamo ga hostaj)8. time si riješio dva ogromna problema:

1. cijena hostinga (jako povoljno)

2. propusnost/bandwith (nema zagušenja)

a paypal? uzmi neki modul za WP ili integriraj cijelo eCommerce rješenje - npr. Magento (najkvalitetnije rješenje za eCommerce iz opensource svijeta)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice