Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 808.507
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Community review vaših web stranica
win32 kaže...
Robi kaže...

Nisam do sada htio staviti link svoje nove stranice, ali eto da stavim {#} .... Sugestije

http://www.hedonist385.in/

Jednostavno, cisto, dobro pogodene i smirujuce boje, web koji nije napadan i na kojem bih mogao provesti dosta vremena...jedino nisam citao tekstove, stavljam u bookmarkse pa cu navratit kasnije i vidjeti kvalitetu tekstova.

Koristim ad-block pa se nadam da nije imao posla na stranici.

Sjedi 5. {#}

Hvala. Ima jedino etarget banner između naslova i teksta. Da si pokušam pokriti barem dio troškova :) ... gledao sam što manje i da nisu ovi iritantni popupovi.

http://www.Hedonist385.in
15 godina
neaktivan
Bubni.com kaže...

bubni.com Besplatne anonimne sms poruke.Više na link

Prvo smo imali portal s lažnim vijestima,ali to je bio promašaj,ostavili smo se toga.Sada samo sms poruke..

Ona poruka jako nervira. Za one koji je zele preskociti, neka upisu ovo u adres bar:

javascript: void(secs=0);

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
15 godina
odjavljen
Community review vaših web stranica

Opet pošto je ovo najaktivnija tema ovdje, koristite li generiranje .PDF-a u letu iz HTML-a? Koji library, ugraženi ili neki third party?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alankish kaže...

Opet pošto je ovo najaktivnija tema ovdje, koristite li generiranje .PDF-a u letu iz HTML-a? Koji library, ugraženi ili neki third party?

Vjerojatno postoji nekakava ajax skripta koja poziva PHP da generira PDF. Nazalost, nisam upoznat s takvim stvarima, no siguran sam da ce jednostavana pretraga Google-a dati dobre rezultate. ;)

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
14 godina
neaktivan

google može pretražit pdf ako je pdf pravilno napravljen no nebu ga tolko dobro indexiro ko samu stranici, ako je ona dobro napravljena. svakako nije na odmet.

15 godina
odjavljen
dario111cro kaže...
alankish kaže...

Vjerojatno postoji nekakava ajax skripta koja poziva PHP da generira PDF. Nazalost, nisam upoznat s takvim stvarima, no siguran sam da ce jednostavana pretraga Google-a dati dobre rezultate. ;)

Postoji, i AJAX nije potreban, samo prosljedim parametre klasi, odnosno funkciji. Jesam, guglam, ali ima previše riješenja, a tražim najbolje.

NoorMomento kaže...

google može pretražit pdf ako je pdf pravilno napravljen no nebu ga tolko dobro indexiro ko samu stranici, ako je ona dobro napravljena. svakako nije na odmet.

Znam da može :) Trebam libray koji će mi omogućiti direktno generiranje .PDF-a iz dinamički generiranog html fajla.

16 godina
neaktivan

Traži se pomoć od developera, ili iskusnijih u Joomli:

Trebao bih preporuku modula, aplikacije ili nešto treće za Joomlu koja bi služila kao kalendar, odnosno vodič ili raspored događaja na jednoj web stranici. 

Naime, taj modul trebao bi sadržavati mogućnost razvrstavanja događaja po danima, na način da korisnik te stranice klikne primjerice na dan petak i ondje vidi koji su predviđeni događaji za taj dan. 

Nalazio bi se na naslovnici stranice i trebao bi dakako biti što pregledniji. Nije važno da li je besplatan ili komercijalan. 

Uvažit ću bilo kakav prijedlog, unaprijed hvala na pomoći. 

facta infecta fieri nequeunt

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako slučajno igra neki drugi CMS, a da nije Joomla, moja preporuka je Cms Pro!

Istina nije besplatan, ali je stvarno lightweight, jednostavan i ima Event Manager plugin po defaultu. Znaći kalendar kojem dodijeljuješ eventove za određene datume.

Pa ako igra neko drugo rješenje da nije Joomla, baci pogled.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hvala ti na brzom odgovoru.

mora biti joomla jer je sajt već postavljen, i radi nekoliko mjeseci. no potreba za kalendarom se pojavila naknadno, a za sada nikako da pronađem neko kvalitetno i stabilno rješenje. 

16 godina
neaktivan

Google pretraga za "joomla event calendar" izbacuje puno rezultata.  Ovaj komercijalni se čini ok.

16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Google pretraga za "joomla event calendar" izbacuje puno rezultata.  Ovaj komercijalni se čini ok.

hvala još jednom na odgovoru, zaboravio sam napomenuti kako goglanje nije dalo nekih poželjnih rezultata ;) 

primjerice jcal je isproban, i zbog nekog razloga odnosno nekakve kolizije s k2 modulima templatea jednostavno ne želi raditi.. jcal je radio nekoliko dana, i onda je blago rečeno "pop*zdio". 

16 godina
neaktivan

Pretpostavljao sam da si guglao, ali sam svejedno napisao. Moj savjet: prebaci stranicu ili na C5, CMS Pro ili Halogy.

Sva tri vrlo jednostavna za izradu templejta, s tim da C5 i Halogy ne postavljaju nikakva ograničenja kod izrade designa,bilo koji dizajn je u CMS-u za sat vremena,  dok se kod CMS Pro-a moraš pridržavati nekakvih pravila. Halogy ti ima ugrađen event calendar manager.

S tim da su za krajnjeg korisnika puno lakši za koristiti od Joomle ili Wordpressa.

2 0 hvala 0
14 godina

Zna li tko kakvu knjigu o OOP u PHP-u? Da to utvrdim kako treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
14 godina

Ima li još prijedloga? Svakako ću ovu uzeti u obzir... Volio bih kada bi knjiga po mogućnosti bila podijeljena na oblasti, a da na kraju svake oblasti imaju zadaci vezani za tu oblast...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Ima li još prijedloga? Svakako ću ovu uzeti u obzir... Volio bih kada bi knjiga po mogućnosti bila podijeljena na oblasti, a da na kraju svake oblasti imaju zadaci vezani za tu oblast...

Po mogućnosti traži Wroxove knjige. One su pisane tim "ritmom". Pedagoški.

14 godina

Nije nabavka problem... Samo od Wroxovih vidim mnogo knjiga koje govore o PHP-u... Koju da uzmem za OOP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bih uzeo PHP - MySQL - Apache - Web Developement.

Ako je želiš, javi se na PM.

16 godina
neaktivan

Ja posjedujem dosta knjiga s Amazona, i znam da bi me nekad uhvatio napad želje za učenjem Php-a, koji bi dosta brzo splasnuo.

Ali kako sam tražio literaturu, vidio sam da su Larry Ullman i David Powers bogovi što se tiče knjiga o Php-u. Isto tako se sječam da David Powers ima jednu knjigu o objektnom Php-u sa dobrim recenzijama.

16 godina
odjavljen

Nije web stranica ali je blog. Zanima me što mislite o dizajnu i jel tko ima kakvih prijedloga? Možda neki dobar, nenapadan template za predložiti?

http://nighthawk-software.blogspot.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Nije web stranica ali je blog. Zanima me što mislite o dizajnu i jel tko ima kakvih prijedloga? Možda neki dobar, nenapadan template za predložiti?

Sviđa mi se jednostavni template i još više što je crno-bijeli pa ne zamara.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(l
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Dizajn bloga ti je super, sviđa mi se, ja ne bih ništa mjenjao što se dizajna tiče.

16 godina
neaktivan

Evo jedna mala stranica, meni se sviđa. Minimalno, bez puno bells&whistles.

Link

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Evo jedna mala stranica, meni se sviđa. Minimalno, bez puno bells&whistles.

Link

ja bih samo gornju navigaciju napravio intuitivniju i veću. barem da je veći font, ostalo mi se sviđa. I... ja recimo ne bih nikada uzeo za ovakvu malu stranicu neki cms, good old static html je i dalje dobar, ali ovako je samo elegantnije izmjeniti postojeći sadržaj

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 23:35 (kakapo).
16 godina
neaktivan

Font veći, to igra, ali intuitivnije? U životu nisam napravio uočljiviju i jednostavniju navigaciju, kao da radim za svoje roditelje{#}

A za CMS, kako objasniti tipu od nekih 45 godina koji niti išta zna niti ga je briga, kako da mijenja sadržaj.

15 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Font veći, to igra, ali intuitivnije? U životu nisam napravio uočljiviju i jednostavniju navigaciju, kao da radim za svoje roditelje{#}

A za CMS, kako objasniti tipu od nekih 45 godina koji niti išta zna niti ga je briga, kako da mijenja sadržaj.

ajoj, onda ok, concrete5 je za takve situacije super

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina

Znam da nije bas prava tema ali treba mi netko tko se razumije u PHP da mi napravi jednu skriptu, nista komplicirano, ako napravi dobije jednu nagradicu...zainteresirani u pp

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Znam da nije bas prava tema ali treba mi netko tko se razumije u PHP da mi napravi jednu skriptu, nista komplicirano, ako napravi dobije jednu nagradicu...zainteresirani u pp

Kaj možda mu platiš kavu {#}

15 godina
NoorMomento kaže...
FiCoO kaže...

Kaj možda mu platiš kavu {#}

Blizu...dobije jedan paket od moje usluge

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
14 godina
neaktivan

Što ti meni moš pružit, a da bez toga nemogu. Baš buš usrećio vrijednog Developera sa poklonom vrijednim 10 kn, fala ne. Tolko si škrt da nebi ni kavu platio čovjeku i sad očekuješ da ti neko napiše skriptu za tebe za nekih pišljivih 10 kin. Oprosti poklon paket starih smrdljivih čarapa. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice