Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 815.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Po mom misljenju e-text editor je DEFINITIVNO najbolji editor na trzistu, a odmah iza njega je sublime text.

http://www.e-texteditor.com/

http://www.sublimetext.com/

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni je sasvim dovoljan gedit. Uz brdo pluginova, to postaje jedan vrlo moćan editor. Od raznih shellova, code completition, highlight-a, browser preview-a itd itd.

U njemu sam pisao od C-a, pythona, do web applikacija. Više od toga mi nije ni potrebno.

$this->db->where->('I don't have a clue');
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 12:12 (Bypass).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
midzan21 kaže...

Taman mi treba nekakav popis pizzeria u zg-u.... BTW. doradi jos malo opise pizzeria i stavi google mape da znamo gdje su :)

prvo počisti u svom dvorištu... ;)

http://www.vmkonzalting.hr/kontakt.html

Potpis ;)
16 godina
neaktivan

Što se tiče IDE-a i editora,sve što mi je potrebno za web imam u Aptani.Vrhunski free IDE,ponekad malo sporiji jer je zasnovan na Eclipsu,ali sve u svemu ima doslovce sve što je

nekome potrebno za izradu web stranica i aplikacija.Inače baš sad gledam Web Storm-po recenzijama na netu govore da je vrhunsko rješenje(napravljen od strane Jet Brains-a,

koji stoje iza IntelliJ Idea IDE-a).

Posebno zanimljivo je da licenca košta samo 34 dolara i trajna je,poslije samo ako želite nadoplačujete nadogradnje na novu verziju,s tim da su prvih godinu dana nadogradnje besplatne.

Upravo skinuo trial,pa čemo vidjeti je li bolji od Aptane.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan site iz WYSIWYG, ima dijelova koji mi se ne svidaju, i galerije koje jos nisam dovrsio, ali i nemam vise bas nekih pametnih ideja, pa kada naide "inspiracija", mozda i dodu neke bolje promjene.

I nekako mi ona Contact stranica izgleda prazno...

Najbolje bi bilo poceti sa nekim CMS-om, ali hebiga... treba vremena za nauciti se.

Evo link: www.handmadeinterior.com

I don't speak London :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 10:38 (croart).

9 0 hvala 0
17 godina

@croart... odlicno, ako ne i izvrsno!!! Napokon nesto dobro odradjeno...

Mentalist je moj idol...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
croart kaže...

Evo jedan site iz WYSIWYG, ima dijelova koji mi se ne svidaju, i galerije koje jos nisam dovrsio, ali i nemam vise bas nekih pametnih ideja, pa kada naide "inspiracija", mozda i dodu neke bolje promjene.

Najbolje bi bilo poceti sa nekim CMS-om, ali hebiga... treba vremena za nauciti se.

Kontakt ti je u banani i dio footer-a ti je odrezan.

p.s. Ti ne voliš css ili je ovo kopirani template?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 11:02 (Bypass).
17 godina
Bypass kaže...
croart kaže...

Kontakt ti je u banani i dio footer-a ti je odrezan.

p.s. Ti ne voliš css ili je ovo kopirani template?

Ajd mi molim te baci screenshot

Nije kopirani template, ali css mi bas i ne ide, a kako vidis ni html zato sam koristio wysiwyg.

http://www.handmadeinterior.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 11:13 (croart).
14 godina
protjeran

evo

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

@croart... odlicno, ako ne i izvrsno!!! Napokon nesto dobro odradjeno...

Ma jooooj daleko je to od odlicnog, ali hvala ti svejedno. Treba mi nekakva stranica za posao, a eto nisam bas neki strucnjak.

Samo neka mi se ne raspada u browserima....{#}

17 godina
Bypass kaže...

evo

Aha thnx, vidim sada gdje je problem.

14 godina
protjeran
croart kaže...

Ma jooooj daleko je to od odlicnog, ali hvala ti svejedno. Treba mi nekakva stranica za posao, a eto nisam bas neki strucnjak.

Samo neka mi se ne raspada u browserima....{#}

Ma super je, samo probaj css stavljati u css, a ne toliko u html i popravi si te male nedostatke.

Pogledaj kako izgleda na popularnim browserima itd

15 godina

evo mi cod4 igraci smo se skupili na bugu pa pogledajte nasu izradu web stranice...jos to sve nije gotovo ali ovako na priv pogled kako vam se cini, imate kakvu ideju, prijedlog, kritiku samo recite

KLIK

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ako ste zapeli sa izgledom kuene, mozda vam je zgodniji za izgled u joomli onaj ninjaboard sa svojim auto skinningom..http://ninjaforge.com/demo/ninjaboard/

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 16:46 (kunof00).
15 godina
kunof00 kaže...

Ako ste zapeli da izgledom kuene, mozda vam je zgodniji za izgled u joomli onaj ninjaboard sa svojim auto skinningom..http://ninjaforge.com/demo/ninjaboard/

zahvaljujem na savjetu i ova ideja mi se jakoo svida

17 godina
FiCoO kaže...

evo mi cod4 igraci smo se skupili na bugu pa pogledajte nasu izradu web stranice...jos to sve nije gotovo ali ovako na priv pogled kako vam se cini, imate kakvu ideju, prijedlog, kritiku samo recite

KLIK

Eh ovo mi se svida, jednostavan i cist dizajn. Samo naprijed, bravo.

15 godina
croart kaže...
FiCoO kaže...

KLIK

Eh ovo mi se svida, jednostavan i cist dizajn. Samo naprijed, bravo.

hvala ti...stranica je u joomli a radi ju apazinjan, mozda ga neki znaju

16 godina
neaktivan

@fico

Preglednost je odlična. Tko je vodio "projekt" ? :)

http://bit.ly/fEJAtE
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 20:06 (k1c0).
15 godina
k1c0 kaže...

@fico

Preglednost je odlična. Tko je vodio "projekt" ? :)

znaci apazinjan je taj majstor koji je radio a ja sam mu samo govorio sta da gdje ubaci a on je moje rijeci pretvorio u djelo{#}

16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

KLIK

napokon nešto lijepo za oci..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

KLIK

Trenutno teska katastrofa ! ...ja tako nesto nebih nikada stavio online. Barem bih koliko toliko doveo u red, a ne ovo... ovo ti je bolje da nitko ne gleda.

btw: jos nesto...  

Dobrodošao na CoD4 BUG klansku stranicu ?? 

A sto ako dodje zenska osoba ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:23 (destructor).
16 godina
neaktivan
@destructor - možeš li dati konstruktivnu kritiku ili samo pljuješ, da stranica se može doraditi i vjerovatno hoće s vremenom, ali opet je u boljem stanju od mnogih ovdje prikazanih (svjedno što je joomla temp, bar je dobar)...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
eterna luchar kaže...
@destructor - možeš li dati konstruktivnu kritiku ili samo pljuješ, da stranica se može doraditi i vjerovatno hoće s vremenom, ali opet je u boljem stanju od mnogih ovdje prikazanih (svjedno što je joomla temp, bar je dobar)...

kao sto sam i rekao stranica je jos u izradi tako da bih volio cuti od ajmo reci "posjetitelja" sto im se svida a sto nesvida..destructorovu kritike prihvacam ali ova glupost sa zenskim rodom mislim stvarno....

stranica nije u potpunosti gotova jer je covjek koji radi stranicu u studnestkom domu a tamo je net znate vec svi tako da moram pricekati da dode doma

17 godina

@fićek

Jedan detalj

AUTOR ADMINISTRATOR | 03 SVIBANJ 2011

Ovo bi ja digao sa stranice posebno u dijelu o-nama, pridruži se. Ovo ima smisla samo di su vijesti ili blog koji se redovito obnavlja.

Inače ako želiš u svima člancima to maknuti onda ideš na Articles-Parameters (desni gornji kut) i tamo u skočnom {#} prozoru u trećoj sekciji to definiraš. To inače možeš i definirati za svaki članak posebo (articles) i to u željenom članku sa desne strane u dijelu Parameters (advanced).

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 11:24 (daseparo).

1 0 hvala 1
15 godina
daseparo kaže...

@fićek

Jedan detalj

AUTOR ADMINISTRATOR | 03 SVIBANJ 2011

Ovo bi ja digao sa stranice posebno u dijelu o-nama, pridruži se. Ovo ima smisla samo di su vijesti ili blog koji se redovito obnavlja.

Inače ako želiš u svima člancima to maknuti onda ideš na Articles-Parameters (desni gornji kut) i tamo u skočnom {#} prozoru u trećoj sekciji to definiraš. To inače možeš i definirati za svaki članak posebo (articles) i to u željenom članku sa desne strane u dijelu Parameters (advanced).

zahvaljujem na savjetu ali ja neradim web ali svakako cu reci apazinjanu

16 godina
neaktivan

Nadam se da nećete zamjeriti ali nekak svi koji rade web su se ovdje skupili pa evo zanimljiv članak...
Važnost boja u web dizajnu

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
eterna luchar kaže...

Nadam se da nećete zamjeriti ali nekak svi koji rade web su se ovdje skupili pa evo zanimljiv članak...
Važnost boja u web dizajnu

da znam..i meni se nesvida ta bijela boja u pozadini ako na to mislis ali nije uspio promjeniti 

16 godina
neaktivan
ma ovo je općenito, reci apaz-u da se malo potrudi zna on to promjeniti ;)
15 godina
eterna luchar kaže...
ma ovo je općenito, reci apaz-u da se malo potrudi zna on to promjeniti ;)

hehe..ocu naravno{#}

16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
eterna luchar kaže...

kao sto sam i rekao stranica je jos u izradi tako da bih volio cuti od ajmo reci "posjetitelja" sto im se svida a sto nesvida..destructorovu kritike prihvacam ali ova glupost sa zenskim rodom mislim stvarno....

stranica nije u potpunosti gotova jer je covjek koji radi stranicu u studnestkom domu a tamo je net znate vec svi tako da moram pricekati da dode doma

Cekaj malo... 

• Kao prvo ne pljujem nikoga iznio sam osobni stav i misljenje.
  • Kao drugo ne vidim zasto ti ovo sto navodim za zenski rod izgleda smijesno ? Zar zenske ne igraju COD4 ?? Pa osobno znam cure koje su iz HR koje bi vas razvalile {#}, te i mi imamo u nasem klanu 3 zenske, stoga neznam zasto to smatras kao glupost?
  • Kao trece vi niste napravili nista, kupili ste domenu, digli ste prazni website, stavili sva reda texta unutra i Vi sada zelite od svih clanova ovdje da vam "naprave stranicu" ?? 

Da je stranica ajmo reci u potpunosti tj. barem 70-80% zavrsena te da Vi nakon toga trazite nekekave sitne detalje koje bi zeljeli prepraviti i koje bi ljudi recimo zeljeli vidjeti, e sa time se mogu sloziti. 

Tako da mi ovo sve sto ste zapoceli izgleda(trenutno) smijesno te i dalje ostajem pri misljenju da stranica izgleda ocajno te da si ja tako nesto nebih nikada dopustio i stavio da bude online. Naravno svako radi kako misli da valja, tako i Vi, uostalom str. je vasa mozete raditi sta zelite... {#} 

Ako ti i dalje ovo izgleda kao pljuvanje po vasem radu, onda jbg. izvni do mene je, ali mislim da ako procitas jos koji put ovo sto sam napisao da ces vidjeti da sam ti dao dosta "konstruktivnih kritika"

LP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice