Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 812.611
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Community review vaših web stranica
sl1210 kaže...

Molio bi procjenu što ekipa misli i naravno pogotovo onih koji znaju više od mene!!

hvala, pozdrav ekipi

http://www.kontgraf.com/

Evo sa stajališta posjetitelja web stranice a ne tehničkog.. Izgleda staromdno.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Eo moj blog.. to radim za skolu.. pa tak.. 

http://osoriovac.blogspot.com/ 

Iz oriovca, ha??? ccc :D

Mogao si naći neku prikladniju temu za blog o oriovačkoj školi. Nešto što stvarno ima veze sa školom. I pošto je blog engine za pisanje članaka, počni pisati! :))

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti
17 godina
neaktivan
no.quarter1 kaže...
Evo jedan minimalizam, blog kojeg sam stavio nedavno na net!

Ok, jesi sam radio dizajn ili si ga negdje pokupio??

Ako si ti, a koliko vidim jesi, dobar posao. Možda je ova background boja malo predrečava pa otežava čitanje, ali svakako dobro izgleda. Napokon jedan dobar site. :)

Svaka pohvala. :)

Prijedlog: Potamni background boju u neku tamniju plavu i stavi bijela slova.

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 12:30 (coder_).
15 godina
neaktivan
Dizajn je moj! Hvala na pohvalama, kritikama i prijedlozima. Što se tiče boje budem razmislio, jer večini se boja svida ful, eventualno bi mogla biti malo neutralnija !
www.lukasavic.com
15 godina

Evo nije moja,od mog kolege je, al ja sam admin tamo pa da predstavim,ugl stranica se bavi muzikom odn. rmxevima ,mixevima itd... mogu se pronači kvalitetni strani mixevi,rmxevi, domači , narodni itd itd ... link

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Evo nije moja,od mog kolege je, al ja sam admin tamo pa da predstavim,ugl stranica se bavi muzikom odn. rmxevima ,mixevima itd... mogu se pronači kvalitetni strani mixevi,rmxevi, domači , narodni itd itd ... link

preružan dizajn, domena, beplatna domena, naziv domene, baner je loš

Ti to nas zaj.ebavaš ili?

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
crni pauk kaže...

{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo malo i od mene da ne ispadne da piydim u prazno. Redizajn stranice za frendov obrt.

Dizajn je radio moj bivsi radni kolega S.Beram (crtanje u Photoshopu). Slajsanje, CSS+HTML, CMS by me. CMS je inace jedan moj stari custom CMS, kompletna stranica je manageabilna iz njega (dakle sve je izmjenjivo). Prognoza se parsa sa meteo.hr.

http://boat-rent-split-trogir.com/

Pa dizajn izgleda oke, nista posebno. Sadržaj je jako pregledan i sve se da naći, stvarno je gušt surfat, sad ne znam je li za to zaslužan tvoj kolega ili ti. Rekao si da si radio svoj vlastiti cms, pa bih samo preporučio da osposobiš nekako 404 starnicu. Stisao sam send request bez da sam popunio formu i veli da je poruka prošla, malo smiješno s obzirom da imaš tamo i antispam polje, pa si popravi to.  Vjerojatno ti je cijeli cms podosta ranjiv i na sql injection jer cim sam ti stavio apostrof u URL odmah baca grešku, te samim tim govori kakvo je stanje cijelog sustava. Sam si rekao da je prastar CMS pa preporuka da ga malo obnoviš. Pozdrav!

www.lukasavic.com
15 godina
neaktivan
sl1210 kaže...

Molio bi procjenu što ekipa misli i naravno pogotovo onih koji znaju više od mene!!

hvala, pozdrav ekipi

http://www.kontgraf.com/

Joj kud si stavio justify poravnanje teksta...to bi trebao paziti kako i kada koristiš. Eto to mi je najviše zasmetalo, ostalo ne bih komentirao, važno da se radi i uči!

www.lukasavic.com
17 godina
no.quarter1 kaže...
tnakir kaže...

Evo malo i od mene da ne ispadne da piydim u prazno. Redizajn stranice za frendov obrt.

Dizajn je radio moj bivsi radni kolega S.Beram (crtanje u Photoshopu). Slajsanje, CSS+HTML, CMS by me. CMS je inace jedan moj stari custom CMS, kompletna stranica je manageabilna iz njega (dakle sve je izmjenjivo). Prognoza se parsa sa meteo.hr.

http://boat-rent-split-trogir.com/

Pa dizajn izgleda oke, nista posebno. Sadržaj je jako pregledan i sve se da naći, stvarno je gušt surfat, sad ne znam je li za to zaslužan tvoj kolega ili ti. Rekao si da si radio svoj vlastiti cms, pa bih samo preporučio da osposobiš nekako 404 starnicu. Stisao sam send request bez da sam popunio formu i veli da je poruka prošla, malo smiješno s obzirom da imaš tamo i antispam polje, pa si popravi to.  Vjerojatno ti je cijeli cms podosta ranjiv i na sql injection jer cim sam ti stavio apostrof u URL odmah baca grešku, te samim tim govori kakvo je stanje cijelog sustava. Sam si rekao da je prastar CMS pa preporuka da ga malo obnoviš. Pozdrav!

cms vise nije u uporabi... osim za seronje koji su preskrti za nesto skuplji hosting koji vrti asp.net.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
14 godina
neaktivan

Baš i ne volim kad tekst nije sa jedne i druge strane poravnat ali to ovisi od osobe do osobe (inače sam odma u justify probat ću u lijevo poravnat pa ću vidjeti).

E da inače sve je rađeno u photoshopu pa kasnije u dreamweaveru za kojeg mislim da je najbolji za takve stvari :-). U pripremi je neki drugi dizajn (bilo je tu i flash-a, svako malo mjenjam dizajn ili tekst "igranje")

15 godina
neaktivan

Nema to veze dal netko voli ili ne voli. Postoje neki standardi. Justfy se inače koristi kako bi se što kvalitetnije iskoristio prostor, a i lijepo izgleda ako se uspije dobiti ono zamišljeno. U protivnom se događaju ružne rupe i razmaci u tekstu kao što se vidi na tvojoj stranici. U teoriji bi trebao smanjiti veličinu fonta i povečati duljinu linije gdje ide tekst kako bi ti što više riječi stalo u jedan red! Pokušaj to ako imaš vremena :D!

www.lukasavic.com
17 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

evo malo popljujte/pohvalite ovu stranicu: www.udrugaskip.info.

0 0 hvala 0
17 godina
vedrann kaže...

Meni se ne sviđa hover stanje linkova di su novi video snimci i nekako nije kompaktna, prerazbacano je, valda me ove horizontalne boje podloge vuku na takav zaključak.

Men aren't fat, only fat women are fat.
17 godina
vedrann kaže...

Bez uvrede ali unakazili ste lijep tempalte :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
vedrann kaže...

Bez uvrede ali unakazili ste lijep tempalte :)

Neznam na šta misliš. Sve ili samo neki dio. Molim te malo detaljnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 23:22 (vedrann).
17 godina

Je li logo namjerno ovako pikseliziran?

Meni je prejednostavno, tekst "O Nama" je pun pogreški, također sama činjenica da sam trebao kliknuti "O Nama" da saznam čime se bavite nije za pohvalu.

Kao takva Udruga morate biti zanimljivi i jasni na prvi pogled.

Video i glazba idu sa strane, jer u prvome planu mora biti vaš rad, kako vam trebaju sponzori za funkcioniranje web je odlično mjesto za prikupljanje istih.

Ali oni (Gradka poglavarstva, Vlada, razne tvrtke) očekuju vidjeti što vi konkretno radite a ne himnu udruge.

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
15 godina
odjavljen
vedrann kaže...

Jako, jako loše.Ovaj Yoububble template je inače u originalu odličan, a vi ste cijeli kocept istog okrenuli naglavačke.Ako ste baš htjeli nekakav media player, vjerujem da postoje elegantnija riješenja, ovako zauzima previše mjesta.Jedina stavka koja mi se sviđa je header.I usput logo je jako loš(ideja i nije, skip, ne?), pikseliziran je mnogo.Galerija je katastrofalna, nisam išao gledati no riječ je o Picassa ili Flickr photostreamu?A slike su toliko mutne da jedva razaznajem o čemu se radi.I da ne zaboravim nakon pet minuta bauljanja po stranici nisam uspio saznati nikakvu informaciju o udruzi.Toliko za sad.

Ocjena: 2/10.

16 godina
neaktivan

Evo naša udruga, možda pronađeš štogod zanimljivo... nisam ja  radio već kolega prije, podosta dorađeni temp...

pomakonline.com

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:40 (eterna luchar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
eterna luchar kaže...

Evo naša udruga, možda pronađeš štogod zanimljivo... nisam ja  radio već kolega prije, podosta dorađeni temp...

pomakonline.com

Ovo mi se već sviđa.Tu je recimo Joomla! jako dobro iskorištena, dobar je template, jezgrovito i sa puno informacija.Pun pogodak.

@eterna luchar, popravi samo link gore.

16 godina
neaktivan
hvala, evo ispravljen link ;)
14 godina
protjeran

Malo ti je Insider pobjegao, ali šta se može. Inače odlična news stranica.

Savjet: dodati social bookmarks.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:49 (Elite N00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
to se odnosi na moj post? ima social bookmarkse, na kraju svakog teksta ima bookmarks, pa tamo su za share-anje na socijalne mreže...
14 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
to se odnosi na moj post? ima social bookmarkse, na kraju svakog teksta ima bookmarks, pa tamo su za share-anje na socijalne mreže...

Ah, da. Bolje bi bilo da su ikone vidljive, ali okej i ovako ;)

16 godina
neaktivan
a možda doradimo taj dio za share ;)
17 godina
neaktivan
alankish kaže...
vedrann kaže...

Jako, jako loše.Ovaj Yoububble template je inače u originalu odličan, a vi ste cijeli kocept istog okrenuli naglavačke.Ako ste baš htjeli nekakav media player, vjerujem da postoje elegantnija riješenja, ovako zauzima previše mjesta.Jedina stavka koja mi se sviđa je header.I usput logo je jako loš(ideja i nije, skip, ne?), pikseliziran je mnogo.Galerija je katastrofalna, nisam išao gledati no riječ je o Picassa ili Flickr photostreamu?A slike su toliko mutne da jedva razaznajem o čemu se radi.I da ne zaboravim nakon pet minuta bauljanja po stranici nisam uspio saznati nikakvu informaciju o udruzi.Toliko za sad.

Ocjena: 2/10.

To je Coppermine Photo Gallery. Slike koje su slikane sa boljim fotićem nisu mutne. Stranica je do sada bila ugrubo gotova sad kad znam vaša mišljenja idem u detalje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 13:24 (vedrann).
15 godina
odjavljen
vedrann kaže...

To je Coppermine Photo Gallery. Slike koje su slikane sa boljim fotićem nisu mutne. Stranica je do sada bila ugrubo gotova sad kad znam vaša mišljenja idem u detalje.

Bez uvrede, znam da je malo grubo, ali ovo ti je mišljenje od strane posjetitelja.Popravi to, i onda stavi ponovno.NHF

17 godina
eterna luchar kaže...

pomakonline.com

Joomlasi... evo vam primjera kako treba izgledati dobra stranica u Joomli. 

Etherna... moj naklon. Odlican portal.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eterna luchar kaže...

pomakonline.com

Joomlasi... evo vam primjera kako treba izgledati dobra stranica u Joomli. 

Etherna... moj naklon. Odlican portal.

Vidi se da je taj news portal stvarno dobro uređen ,ima puno materijala što je jako dobro. Samo imam dvije zamjerke.

1.Kad hoću pročitat vijest moram baš pritinsit opširnije bilo bi dobro napravit da se može na kliknit na naslov vijesti i pročitat cijela vijest

2.Nisu seo linkovi.

3.nema mapa stranice

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 17:22 (vedrann).
14 godina
protjeran

Za joomla-u je super. Osobno ne bi koristio taj cms da je zadnji na svijetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice