Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 812.089
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Evo moje stranice, nisam je ja radio ali bi mi trebalo vaše mišljenje. Trebao bih napraviti seo, pa ako mi možete reći svoje komentare! Hvala

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Community review vaših web stranica
veki101 kaže...

Evo moje stranice, nisam je ja radio ali bi mi trebalo vaše mišljenje. Trebao bih napraviti seo, pa ako mi možete reći svoje komentare! Hvala

A gdje je link?!

15 godina
neaktivan

sorry www.apartment-buzet.com

16 godina
neaktivan

Stranica kompletirana i pustena u rad:D

http://www.nicoimport.net

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mejt kaže...

Pristojno izgleda ali ima par stvari koje me bodu u oci.

čćžđš, mislim da bi jedna ozbiljna web stranica trebala imati stvari pravilno napisane, sa ispravnom kodnom stranicom.

Pod dijelovima GUMME. (valjda gume). I stitnici, kad je vec sve stampano trebalo bi i to.

Slika na naslovnoj stranici, motor je nazubljen pretpostavljam jer je slika razvucena da bi stala kako treba na stranicu.

isto tako slike su deformirane malo u kućicama da bi cjele stale unutra. Mozda bi bilo bolje da se ravnaju po jednoj strani tako da omjeri ostaju isti.

17 godina
mejt kaže...

Nevolim flash. Al inace ok.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
mejt kaže...

Pristojno izgleda ali ima par stvari koje me bodu u oci.

čćžđš, mislim da bi jedna ozbiljna web stranica trebala imati stvari pravilno napisane, sa ispravnom kodnom stranicom.

Pod dijelovima GUMME. (valjda gume). I stitnici, kad je vec sve stampano trebalo bi i to.

Slika na naslovnoj stranici, motor je nazubljen pretpostavljam jer je slika razvucena da bi stala kako treba na stranicu.

isto tako slike su deformirane malo u kućicama da bi cjele stale unutra. Mozda bi bilo bolje da se ravnaju po jednoj strani tako da omjeri ostaju isti.

Slike su interno uredjene pri uploadu posto stranica iako u flashu ima pozadinski cms...e sada radim na poliranju image procesora..pa cu probat jos izvuc iz njega ponesto;).....naspram onog sto je vlasniku stranice bivsu stranicu ponudio jedan programer...s ovim je ostao otvorenih usta...:D a pri tome sve to sam odradio besplatno....;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
17 godina
mejt kaže...

Slike su interno uredjene pri uploadu posto stranica iako u flashu ima pozadinski cms...e sada radim na poliranju image procesora..pa cu probat jos izvuc iz njega ponesto;).....naspram onog sto je vlasniku stranice bivsu stranicu ponudio jedan programer...s ovim je ostao otvorenih usta...:D a pri tome sve to sam odradio besplatno....;)

Da, stranica je vizualno jako atraktivna... ALi problem je kod Flasha sto ga google ne cita... :(

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
mejt kaže...

Da, stranica je vizualno jako atraktivna... ALi problem je kod Flasha sto ga google ne cita... :(

Jos nisam probao al mislim da ovaj dio unutar administracije moze u tomu pomoc....

http://www.glowfoto.com/static_image/19-163157L/3041/jpg/09/2010/img6/glowfoto

17 godina
mejt kaže...
tnakir kaže...
mejt kaže...

Jos nisam probao al mislim da ovaj dio unutar administracije moze u tomu pomoc....

http://www.glowfoto.com/static_image/19-163157L/3041/jpg/09/2010/img6/glowfoto

Google analytics nisu nista drugo doli statistika. Sto se tice kljucnih rijeci i slicno, to danas jako malo znaci google-u. Vise mu znaci pametno napisan sadrzaj kao i sama struktura HTML tagova u samoj stranici. Mislim da google jos uvijek ne moze citati flash. Sto se tice ČĆŽŠĐ embeddaj fontove unuar flasha pa ces moci i dijakriticke znakove prikazivati.

I'm going woo woo
15 godina
odjavljen

SEO failCoolalias Google ne voli FLASH,a više ga nevolim ni ja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 8:20 (alankish).

2 0 hvala 0
17 godina
alankish kaže...

Malo je nezgodno kada imas lijepe stranice a kada nitko ne dolazi do njih jer ih nemoze naci :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Google analytics nisu nista drugo doli statistika. Sto se tice kljucnih rijeci i slicno, to danas jako malo znaci google-u. Vise mu znaci pametno napisan sadrzaj kao i sama struktura HTML tagova u samoj stranici. Mislim da google jos uvijek ne moze citati flash. Sto se tice ČĆŽŠĐ embeddaj fontove unuar flasha pa ces moci i dijakriticke znakove prikazivati.

Yep, Google ne zna čitati flash sadržaj. Stvar se da donekle "popraviti" sa meta-tagovima po stranicama, i dobro definiranom strukturom HTML kontenjera za taj flash, ali to je prilično jadno u usporedbi sa mogućnostima koje bi se dale složiti na tipičnom ne-flash sajtu.

Klonite se flasha, ljudi...

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
vlad0 kaže...
tnakir kaže...

Yep, Google ne zna čitati flash sadržaj. Stvar se da donekle "popraviti" sa meta-tagovima po stranicama, i dobro definiranom strukturom HTML kontenjera za taj flash, ali to je prilično jadno u usporedbi sa mogućnostima koje bi se dale složiti na tipičnom ne-flash sajtu.

Klonite se flasha, ljudi...

Kombinacija HTML-a i flasha da, ali cisti flash = SEO suicide.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 8:28 (tnakir).
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
alankish kaže...

Malo je nezgodno kada imas lijepe stranice a kada nitko ne dolazi do njih jer ih nemoze naci :)

Slažem se,ili kad moj dida čeka da mu tamo nekakav loading dođe na 100%,a što se ljepote tiće,ovo je relativno.Detalji su ono što čini razliku,a ovdje se je na to najmanje pazilo.Ovo je iz perspektive posjetitelja.

15 godina
odjavljen
mejt kaže...

O kojem se templateu radi,i frameworku/CMS.u ovdje radi,valjda sam se dobro izrazio...Sramim seI jeli riječ o nekom besplatnom?Ja sam htio radit u flashu,ali samo mi se ideja intra sviđa,a vidio sam i par katastrofalnih riješenja rađenih u FLASH-u

16 godina
neaktivan

Ajde ljudi,nije baš da google ne kuži Flash stranice...možda prije 2-3 godine,ali postoji Gaia framework koji ima ugrađen SEO scaffolding,imate SWFAdress,a za Flex postoji Deep linking i Browser Manager.

Uglavnom malo truda i da se to riješiti!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 13:21 (suludi8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Ajde ljudi,nije baš da google ne kuži Flash stranice...možda prije 2-3 godine,ali postoji Gaia framework koji ima ugrađen SEO scaffolding,imate SWFAdress,a za Flex postoji Deep linking i Browser Manager.

Ali ne možeš tvrditi da je to "to"... Jer nije. Slažem se da je situacija puno bolja nego prijašnjih godina, ali i dalje je daleko od "savršene", ili čak "dobre".

17 godina
vlad0 kaže...
suludi8 kaže...

Ali ne možeš tvrditi da je to "to"... Jer nije. Slažem se da je situacija puno bolja nego prijašnjih godina, ali i dalje je daleko od "savršene", ili čak "dobre".

Daleko je to od cistog htmla!

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Bok

Ajde ljudi komentirajte moj web www.apartment-buzet.com, zanima me najviše seo i ostalo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
veki101 kaže...

Bok

Ajde ljudi komentirajte moj web...

Ajde sredi prvo ove sitne "greške".

17 godina
veki101 kaže...

Bok

Ajde ljudi komentirajte moj web www.apartment-buzet.com, zanima me najviše seo i ostalo

Lijepo izgleda...

I'm going woo woo
16 godina
protjeran

Evo moj novi site. Dizajn je moj, sve sam sam radio :P Ali dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.

Molim savjete o dizajnu i funkcionalnosti, samo komentirajte...

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Evo moj novi site. Dizajn je moj, sve sam sam radio :P Ali dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.

A di je?

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
APazinjan kaže...

A di je?

LOL jesam ja konj :P

apazinjan3d.webs.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:58 (APazinjan).
17 godina

Eh... pretekse slike.... I link nisi dobro stavija...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:58 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Eh... pretekse slike.... I link nisi dobro stavija...

Misliš prevelike? Stavio sam najveću kompresiju u gimpu :) Kako ih još smanjiti?

EDIT:link popravljen ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:59 (APazinjan).
17 godina

Izbjegavaj tolike slike... 

Bez uvrede... al nisu ti bas nesto stranice :) mislim ako su vec redizajn... ako tek ucis ok je... al ako vec baratas HTML-om onda... eh...

Ako ti ja mogu kako pomoc javi se na pp (ako imas neku ideju koju neznas prenijet u HTML ili sto).

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Izbjegavaj tolike slike... 

Bez uvrede... al nisu ti bas nesto stranice :) mislim ako su vec redizajn... ako tek ucis ok je... al ako vec baratas HTML-om onda... eh...

Ako ti ja mogu kako pomoc javi se na pp (ako imas neku ideju koju neznas prenijet u HTML ili sto).

Pa naravno da tek učim. Zar se to ne vidi :P

I naravno da ne baratam html-om ili css-om. Što misliš zašto koristim web editor :P Samo mi je trebala jednostavna stranica za moj portfilio...

17 godina
APazinjan kaže...

Pa naravno da tek učim. Zar se to ne vidi :P

I naravno da ne baratam html-om ili css-om. Što misliš zašto koristim web editor :P Samo mi je trebala jednostavna stranica za moj portfilio...

Sorry... nisam znao... ako trebas pomoc tu sam :)

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice