Aspnet 3.5 ili 4.0

poruka: 10
|
čitano: 1.436
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Aspnet 3.5 ili 4.0

Pozdrav svima.., da li je isplativno učiti o asp.netu iz knjiga koje su napisana za 3.5 pored današnjeg asp.net 4.0?ne znam kako vama, ali mene pomalo živcira to učestalo izbacivanje novijih verzija(4.5!?)

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Aspnet 3.5 ili 4.0

Poboljšanju i novoj verziji se trebaš "radovati", a ne da te živcira.

Ako imaš knjigu o 3.5, Ok!, uči prema njoj, pa onda pogledaj nove feature u 4.0.

Isplativo?, da li imaš predzanje ili krećeš od 0?

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Ako imaš knjigu o 3.5, Ok!, uči prema njoj, pa onda pogledaj nove feature u 4.0.

Nije problem što izađe novija verzija, nego npr. što se asp.net 4.0 ne može vrtiti na vs 2008. Druga stvar, kako poprilično imam lošiji komp, asp.net 4.0 odnosno vs 2010 ili vwd 2010 ne mogu vrtiti zbog nekog novog sučelja koja se vrti u novoj verziji VS-a ili VWD-a, mislim mogu vrtiti, ali mi šteka..Tako da nisam u mogućnosti biti u koraku s vremenom, nego ostati na starijom 3.5 verziji..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:40 (xyzxyz).
13 godina
neaktivan

Ajd budi pametan pa mi kaži na ovom oglasu  http://www.moj-posao.net/Posao/196969/ASPNET-Senior-Developer-mz/ da li bi zadovoljavao onaj koji koristi 2.0 koji ne zna koristi LINQ, i sve ono što donosi 3.5..? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:47 (xyzxyz).
13 godina
neaktivan
Aspnet 3.5 ili 4.0

Pa onda uči 3.5 i riješena stvar.

PS ja sam učio na 2.0, danas radim na 4.0, i mogu ti reći da su promjene značajne...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 11:47 (royalhero).

1 0 hvala 0
17 godina
xyzxyz kaže...
royalhero kaže...

Nije problem što izađe novija verzija, nego npr. što se asp.net 4.0 ne može vrtiti na vs 2008. Druga stvar, kako poprilično imam lošiji komp, asp.net 4.0 odnosno vs 2010 ili vwd 2010 ne mogu vrtiti zbog nekog novog sučelja koja se vrti u novoj verziji VS-a ili VWD-a, mislim mogu vrtiti, ali mi šteka..Tako da nisam u mogućnosti biti u koraku s vremenom, nego ostati na starijom 3.5 verziji..

kakav stroj imaš da ne radi VWD 2010? ja to držim u jednom virtualcu sa Win XP, SP3 (MORAŠ imati SP3, jer sa SP2 ne radi).  taj virtualac ima 512MB RAM-a ili 768MB i to je to. i stavio sam njegovu defaultnu instalaciju SQL Express 2008R2 i gotovo. sve updateao i sve radi.

ako imaš XP bez SP3 ond aje stvar u SP3.

13 godina
neaktivan

@sasa

Da li na virtualnoj držiš samo SQL Server ili i Management Studio.

P.S da li ti je to sve što imaš na virtualnoj, ili držiš i VWD, jer ovaj xyz možda nema mašinu kao ti pod Moj PC, a VWD na 512 RAMA nije baš sretan.

14 godina
neaktivan

iz iskustva, sql server i sql management studio relativno ok radi na stroju sa 512 MB rama :)

16 godina
neaktivan
xyzxyz kaže...

Pozdrav svima.., da li je isplativno učiti o asp.netu iz knjiga koje su napisana za 3.5 pored današnjeg asp.net 4.0?ne znam kako vama, ali mene pomalo živcira to učestalo izbacivanje novijih verzija(4.5!?)

Unaprijed hvala

Uči iz čega sad imaš jer nije programiranje samo mijenjanje IDE-a ,ako shvatiš 3.5 lako češ i na 4.0 samo to tako dobro prođi da se sve puši od znanja :)!Recimo ja sam davno počeo na VS6 a ima možda još ovdje takvih :)Prebacivanje s jedne na drugu tehnologiju kad znaš onu prije jaaako dobro treba ti naaajviše mjesec dana!

Private
17 godina
royalhero kaže...

@sasa

Da li na virtualnoj držiš samo SQL Server ili i Management Studio.

P.S da li ti je to sve što imaš na virtualnoj, ili držiš i VWD, jer ovaj xyz možda nema mašinu kao ti pod Moj PC, a VWD na 512 RAMA nije baš sretan.

sve mi je u virtualcu. imam i na laptopu, ali ovo mi je zgodno za demoe ili neku edukaciju.

;)

samo "ubijem" virtualac i to je to. nsam ništa kopkao po svom laptopu.

na laptopu imam sql 2008 r2 ent, vs 2010 pro

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice