Word noob pitanje.

poruka: 7
|
čitano: 3.803
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Word noob pitanje.

ok,ovo je jedno totalno noob pitanje,kako da svoj ms office word 2010 koji ima hrvatsko sučelje prebacim na englesko sučelje?

Treba mi jer će mi na kolokviju word imati također englesko sučelje(ali će biti word 2007).

Možda kasnije u ovoj temi još koje pitanje postavim tako da mi pomognete oko kolokvija.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Word noob pitanje.
g12356 kaže...

ok,ovo je jedno totalno noob pitanje,kako da svoj ms office word 2010 koji ima hrvatsko sučelje prebacim na englesko sučelje?

datoteka>mogućnosti>jezik i odabereš kao jezik prikaza i pomoći engleski

15 godina
neaktivan
Word noob pitanje.

Ok ovo pitanje je izravno kopirano iz primjera za kolokvija pa mi je vrlo važno jer se to vjerojatno bude pojavilo na kolokviju:

Učinite da zadnji odlomak na stranici 1 dokumenta Planinarstvo.doc koji počinje s Na pitanje zašto… bude oblikovan tako da se zadnji red odlomka nikada ne pojavi sam na sljededoj stranici.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ok ovo pitanje je izravno kopirano iz primjera za kolokvija pa mi je vrlo važno jer se to vjerojatno bude pojavilo na kolokviju:

Učinite da zadnji odlomak na stranici 1 dokumenta Planinarstvo.doc koji počinje s Na pitanje zašto… bude oblikovan tako da se zadnji red odlomka nikada ne pojavi sam na sljededoj stranici.

označi paragraf. desni klik miša na taj paragraf, iz kontekstnog menija odaberi "odlomak" i iz menija koji se pojavi odaberi tab "prijelomi redaka i stranica" i stavi kvačicu pred željenu opciju pod "prijelom stranica" ... u ovom slučaju kod " Ne odvajaj prvi/zadnji redak"

15 godina
neaktivan
Word noob pitanje.

Još jedno pitanje iz primjera(sorry ako ima duplih postova ali zeza me veza na net): Umetnite polje između teksta Veličina: i KB u podnožju dokumenta Sport.doc koje prikazuje veličinu dokumenta u kilobajtima. Otključajte i ažurirajte drugo polje u podnožju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 18:10 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Word noob pitanje.

Evo vam još i ovo pitanje,molio bih važno mi je da mi se odgovori:

Otvorite dokument obrazac.doc. Dodajte padajude polje obrasca sa 3 unosa Bjelolasica, Sljeme i Zavižan u deliju na desno od teksta Planine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Još jedno pitanje iz primjera(sorry ako ima duplih postova ali zeza me veza na net): Umetnite polje između teksta Veličina: i KB u podnožju dokumenta Sport.doc koje prikazuje veličinu dokumenta u kilobajtima. Otključajte i ažurirajte drugo polje u podnožju.

može malo više podataka? koje drugo polje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice