Word 2007

poruka: 7
|
čitano: 13.875
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Word 2007

dali se može u wordu napravit da npr. kad u sadržaju kliknem na neki naslov da me on odma prebaci na tu srtranicu????

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word 2007

Može se. To se radi na način da zacrniš određeni tekst - desni klik - hyperlink.

I zatim u novootvorenom prozoru klikneš na Place in this document i tamo odabereš.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Word 2007

a jel zna možda netko kako se stavi broj stranice,ali ne na prvu stranicu nego npr. da na 6. stranici bude 1., znači počne brojati stranice od 6.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Word 2007
Jokerr kaže...

a jel zna možda netko kako se stavi broj stranice,ali ne na prvu stranicu nego npr. da na 6. stranici bude 1., znači počne brojati stranice od 6.

Pogledaj ovdje:

http://www.bug.hr/forum/post/uredski-alati/word-pomoc-broj-stranica/87066.aspx 

16 godina
neaktivan
macak kaže...

Može se. To se radi na način da zacrniš određeni tekst - desni klik - hyperlink.

I zatim u novootvorenom prozoru klikneš na Place in this document i tamo odabereš.

da to bi trebalo biti to, ali ja to napravim ali mi ne otvara sve naslove koje imam u sadržaju tako da ne mogu sve povezat kako treba...

17 godina
CRonaldo kaže...
macak kaže...

da to bi trebalo biti to, ali ja to napravim ali mi ne otvara sve naslove koje imam u sadržaju tako da ne mogu sve povezat kako treba...

to što ti trebaš je slijedece:

1. Trebaš koristiti stilove za naslove i podnaslove

2. Kada na cijelom dokumentu koristiš stilove onda word moze sam kreirati sadrzaj koji ce zapravo sadrzavati linkove do tih naslova/podnaslova (NE koristiti opciju hyperlink)

3. da bi stavio 6. stranicu kao 1. moras se koristiti prijelomima sekcija i onda u postavkama podnozja iskljuciti povezivanje s aprijasnjim sekcijama.

nisam ti pisao detaljnije jer tu ima dosta posla da se to dovede u red!

pretpostavljam da pises neki seminar ili maturalni rad?

za ovo posloziti bi vjerojatno trebalo potrositi cijelo popodne (barem prema mojim dosadasnjim iskustvima), ukoliko znas sta radis(u suprotnom i puno vise).

sada moram juriti van, a  ako zelis kasnije ti mogu malo detaljnije napisati.

16 godina
neaktivan
Word 2007

e to da, skužio sam i ja da tu ima dosta posla, ali ja nemam puno imam nekih 15 stranica odnosno u sadržaju imam 6 naslova i 6 podnaslova i da to je seminarski rad, evo i slika kako to izgleda pa ak ti se da da mi detaljnije opišeš kak da to napravim bio bi ti jako zahvalan!!!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 13:35 (CRonaldo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice