dali se može u wordu napravit da npr. kad u sadržaju kliknem na neki naslov da me on odma prebaci na tu srtranicu????
Word 2007
- poruka: 7
- |
- čitano: 13.875
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jel zna možda netko kako se stavi broj stranice,ali ne na prvu stranicu nego npr. da na 6. stranici bude 1., znači počne brojati stranice od 6.
a jel zna možda netko kako se stavi broj stranice,ali ne na prvu stranicu nego npr. da na 6. stranici bude 1., znači počne brojati stranice od 6.
Pogledaj ovdje:
http://www.bug.hr/forum/post/uredski-alati/word-pomoc-broj-stranica/87066.aspx
Može se. To se radi na način da zacrniš određeni tekst - desni klik - hyperlink.
I zatim u novootvorenom prozoru klikneš na Place in this document i tamo odabereš.
da to bi trebalo biti to, ali ja to napravim ali mi ne otvara sve naslove koje imam u sadržaju tako da ne mogu sve povezat kako treba...
Može se. To se radi na način da zacrniš određeni tekst - desni klik - hyperlink.
I zatim u novootvorenom prozoru klikneš na Place in this document i tamo odabereš.
da to bi trebalo biti to, ali ja to napravim ali mi ne otvara sve naslove koje imam u sadržaju tako da ne mogu sve povezat kako treba...
to što ti trebaš je slijedece:
1. Trebaš koristiti stilove za naslove i podnaslove
2. Kada na cijelom dokumentu koristiš stilove onda word moze sam kreirati sadrzaj koji ce zapravo sadrzavati linkove do tih naslova/podnaslova (NE koristiti opciju hyperlink)
3. da bi stavio 6. stranicu kao 1. moras se koristiti prijelomima sekcija i onda u postavkama podnozja iskljuciti povezivanje s aprijasnjim sekcijama.
nisam ti pisao detaljnije jer tu ima dosta posla da se to dovede u red!
pretpostavljam da pises neki seminar ili maturalni rad?
za ovo posloziti bi vjerojatno trebalo potrositi cijelo popodne (barem prema mojim dosadasnjim iskustvima), ukoliko znas sta radis(u suprotnom i puno vise).
sada moram juriti van, a ako zelis kasnije ti mogu malo detaljnije napisati.
e to da, skužio sam i ja da tu ima dosta posla, ali ja nemam puno imam nekih 15 stranica odnosno u sadržaju imam 6 naslova i 6 podnaslova i da to je seminarski rad, evo i slika kako to izgleda pa ak ti se da da mi detaljnije opišeš kak da to napravim bio bi ti jako zahvalan!!!?