Win 7 slusalice

poruka: 10
|
čitano: 2.743
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 slusalice

Pozdrav,imam starije slusalice koje na sebi nemaju mogucnost podesavanja zvuka vec to mogu samo na kompu no i kad pojacam do kraja zvuk je dosta slab .Prije sam imao XP i taj sam problem moga lako rijesiti jer bi u realtek postavkama nastimao za slusalice neku postavku i zvuk bi se znatno pojacao no kako sam instalirao win 7 toga sad nema pa eli mozda znate kako bih to mogao napravit u Win 7 ? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 slusalice

Zna netko pls ? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 slusalice

probaj tamo u realteku sve pojacat, malo se igraj mozda nades neki k da se pojaca...

ako ne kupi nove slusalice, imas vec za 60 kuna dobre...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 slusalice

Fora je u tom sto ja na 7 nemogu naci realtek sve sam pretrazio i nista nisam nasao 

15 godina
neaktivan
Phnemonen kaže...

Fora je u tom sto ja na 7 nemogu naci realtek sve sam pretrazio i nista nisam nasao 

instaliraj driver za zvucnu (vjerojatno je integrirana na maticnoj)

fajf
15 godina
pa jesi li instalirao realtek driver+utility za win7?
Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
Win 7 slusalice

stisni start i pod search napisi realtek, ako nista ne nade znaci da ga nemas instaliranog...

mozda nisi dobro trazio...

ako ga nema onda ga moras instalirat...

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 slusalice

SKinuo sam realtek driver no sad je opet novi problem,u postavkama mogu odabrati zvucnike (5.1,7.1,stereo) a nemogu odabrati slusalice ..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onda stereo, osim ako su sluse 5.1

fajf
17 godina
Win 7 slusalice

ja imam sljedeci problem... kompjuter mi uopce ne prepozna slusalice... ja imam zvuk i mogu pricat sve 5 ali kompjuter ne prepozna to kao slusalice... npr kod onoh zvucnika kad stisnem na njega tamo je prikazan zvucnik a ne slusalice... trazio sam po kompu ali nigdje nisam naso da to promjenim u slusalice... to mi smeta jer zbog toga kod nekih igrica npr cod4 ne mogu tocno odredit dali mi netko dolazi sa desne ili ljeve strane

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice