Pozdrav,imam starije slusalice koje na sebi nemaju mogucnost podesavanja zvuka vec to mogu samo na kompu no i kad pojacam do kraja zvuk je dosta slab .Prije sam imao XP i taj sam problem moga lako rijesiti jer bi u realtek postavkama nastimao za slusalice neku postavku i zvuk bi se znatno pojacao no kako sam instalirao win 7 toga sad nema pa eli mozda znate kako bih to mogao napravit u Win 7 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna netko pls ?
probaj tamo u realteku sve pojacat, malo se igraj mozda nades neki k da se pojaca...
ako ne kupi nove slusalice, imas vec za 60 kuna dobre...
Fora je u tom sto ja na 7 nemogu naci realtek sve sam pretrazio i nista nisam nasao
Fora je u tom sto ja na 7 nemogu naci realtek sve sam pretrazio i nista nisam nasao
instaliraj driver za zvucnu (vjerojatno je integrirana na maticnoj)
Tko se zadnji smije, nije skužio!
stisni start i pod search napisi realtek, ako nista ne nade znaci da ga nemas instaliranog...
mozda nisi dobro trazio...
ako ga nema onda ga moras instalirat...
SKinuo sam realtek driver no sad je opet novi problem,u postavkama mogu odabrati zvucnike (5.1,7.1,stereo) a nemogu odabrati slusalice ..
onda stereo, osim ako su sluse 5.1
ja imam sljedeci problem... kompjuter mi uopce ne prepozna slusalice... ja imam zvuk i mogu pricat sve 5 ali kompjuter ne prepozna to kao slusalice... npr kod onoh zvucnika kad stisnem na njega tamo je prikazan zvucnik a ne slusalice... trazio sam po kompu ali nigdje nisam naso da to promjenim u slusalice... to mi smeta jer zbog toga kod nekih igrica npr cod4 ne mogu tocno odredit dali mi netko dolazi sa desne ili ljeve strane