USB problemi

poruka: 8
|
čitano: 814
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
USB problemi

Nakon što u laptop ubacim stick on mi automatski napravi na sticku prečac na stick i tad mi napravi "cirkus"... 

Kako to maknuti? 

Pozdrav!

0 0 hvala 0
12 godina
Re: USB problemi
Tonxy Xy kaže...

Nakon što u laptop ubacim stick on mi automatski napravi na sticku prečac na stick i tad mi napravi "cirkus"... 

Kako to maknuti? 

To ti je virus na kompu

ništa mi se neda
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Tonxy Xy kaže...

Kako to maknuti? 

To ti je virus na kompu

A u šit, kako to mogu maknuti? Jel se može maknuti sa system restoreom?

Pozdrav!
12 godina

Pošto ti je i USB stick zaražen neće ti pomoć sistem restore. Skeniraj PC antivirusnim programom dok je USB uštekan u PC. Probaj s nekoliko AV prpgrama. 

Koliko se sijećam to sranje se prenosi putem USB-a.

ništa mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 7:06 (nicky.sl).
17 godina
USB problemi

Za početak Malwarebytes i onda neki antivirusni program, evo npr. free Kaspersky

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Pošto ti je i USB stick zaražen neće ti pomoć sistem restore. Skeniraj PC antivirusnim programom dok je USB uštekan u PC. Probaj s nekoliko AV prpgrama. 

Koliko se sijećam to sranje se prenosi putem USB-a.

Da, to sam izgleda u školi pokupiona USB, jer tamo ima pametnjakovića koji misle da su jako pametni sa računalstvom i instaliraju pun klinac razno raznih piratskih programa "za zaštitu". 

Pozdrav!
12 godina
neaktivan
boxer kaže...

Za početak Malwarebytes i onda neki antivirusni program, evo npr. free Kaspersky

Hvala! To će iskorijeniti tog Trojanca?

Pozdrav!
17 godina
Tonxy Xy kaže...
boxer kaže...

Hvala! To će iskorijeniti tog Trojanca?

Trebali bi, ja inače godinama koristim Malwarebytes + Avira ili Avast (sve free verzije) i meni su pomagali.

Kaspersky sam ti predložio jer je odličan AV program a evo sada ima i free verziju.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice