Nakon što u laptop ubacim stick on mi automatski napravi na sticku prečac na stick i tad mi napravi "cirkus"...
Kako to maknuti?
Nakon što u laptop ubacim stick on mi automatski napravi na sticku prečac na stick i tad mi napravi "cirkus"...
Kako to maknuti?
Kako to maknuti?
To ti je virus na kompu
Kako to maknuti?
To ti je virus na kompu
A u šit, kako to mogu maknuti? Jel se može maknuti sa system restoreom?
Pošto ti je i USB stick zaražen neće ti pomoć sistem restore. Skeniraj PC antivirusnim programom dok je USB uštekan u PC. Probaj s nekoliko AV prpgrama.
Koliko se sijećam to sranje se prenosi putem USB-a.
Za početak Malwarebytes i onda neki antivirusni program, evo npr. free Kaspersky.
Pošto ti je i USB stick zaražen neće ti pomoć sistem restore. Skeniraj PC antivirusnim programom dok je USB uštekan u PC. Probaj s nekoliko AV prpgrama.
Koliko se sijećam to sranje se prenosi putem USB-a.
Da, to sam izgleda u školi pokupiona USB, jer tamo ima pametnjakovića koji misle da su jako pametni sa računalstvom i instaliraju pun klinac razno raznih piratskih programa "za zaštitu".
Za početak Malwarebytes i onda neki antivirusni program, evo npr. free Kaspersky.
Hvala! To će iskorijeniti tog Trojanca?
Hvala! To će iskorijeniti tog Trojanca?
Trebali bi, ja inače godinama koristim Malwarebytes + Avira ili Avast (sve free verzije) i meni su pomagali.
Kaspersky sam ti predložio jer je odličan AV program a evo sada ima i free verziju.