Update problem, S.O.S

poruka: 11
|
čitano: 1.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S
pitanje

Ljudi imam problema, ako iko moze da help onda please. E ovako imam Windows Xp service pack 3 instaliran, 2 gige rama, dual core 2.6, graficka 8800 GTS 320 MB itd itd :) E sad vec neko vrijeme mi ne radi windows update, sam se iskljuci svaki put kad pokrenem racunar, ali to nije samo kod windows updatea, komp sam skenirao sa najnovijim verzijama Avasta, NOD32 i Norton antivirusa, medjutim nije mi pronadjen niti jedan virus, imam i spybot search and destroy 1,6 i nista mi nije nasao, uglavnom sam zasticen koliko toliko, Imam jos i dva programa, Tune Up 2009 i Reg Cure skojim cistim registry ali pravim sigurnosne kopije i vracao sam, mislim da nije do toga,  E sad ni antivirusi ni Norton ni NOD se nece da updateuju, a kod komsije isti hoce, pa ne razumijem. I norton mi sada kao javlja svaki put kad se konektujem kao neki pokusaj napada na sistem. HTTP Suspicious Executable Image Download, Risk - High, Application path Device/HARDDISKVOLUME1/WINDOWS/SYSTEM 32/SVCHOST.EXE, eto skoro svaki put, ako iko moze molim vas heeeeeelp

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S

Probaj Full scan sa Spyware Doctor-om.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Update problem, S.O.S
autorov komentar

hocu, a jos da kazem da mi se s vremena na vrijeme ono neko javi na msn, mislim bio online i offline i nudi mi neki link, kao neka slika ili slicno, naravno ne kliknem ja, e sad jel do mene ili do njih,jooooooj sta cu sa updateom :(

Adis Vezir
17 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S

A čuj, ponekad samo reinstall Windowsa pomaže.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S
autorov komentar

a joj, to je zadnje rjesenje, ima li ko kakvih drugih prijedloga,woman and man out there help meeeeeee :(

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

I need heeeeeeeelp :(

Adis Vezir
17 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S

A da možda napraviš repair instalacije, meni je to pomoglo na sedmici jer

mi je crack bio onemogućio update...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Topnik kaže...

I need heeeeeeeelp :(

I have solutions for you. Prvo, izvuci ili na bilo koji način se skini sa interneta. Drugo, što više antivirusnih to više sranja. Netko ti je rekao da skeniraš sa Doctor Spayware programom. Dobar, dapače odličan program. Vodi računa kod instalacije dotičnog programa. Drugo, system restore na posljednju točku dok je update još bio u funkciji. Javi ako nešto pođe po zlu. Nadam se da su windozi originale. Ako su crackani, zaboravi na update.
16 godina
neaktivan
Update problem, S.O.S

Probaj i ovo: Start>Run> SFC /scannow>enter (između SFC / je razmak). Tražit će te disk windoza. Tražit će oštećene sistemske datoteke. S vremena na vrijeme će ti otvoriti prozor sa nekom porukom vezanom za dll datoteku. Samo klikaj Retry. Reset compa i probaj update. Sretno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 21:29 (Kalea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala drug, jako dobar prijedlog, ja sam ipak prije citanja ovih postova uradio sljedece, prvo probao repair windows xp, i na pocetku je moglo, dok nisam resetovo comp, ali opet isto, nakon toga sam upgradeovo na windows vistu, pa service pack 1, i moze update sve je alright :) Heh ali odnesem ja stik kod komšije kad njemu updateovani nod nadje nekog confickera, :) ima i za to naziv hehehe od nortona, koji je takodjer nasao dva crva na stiku nakon sto sam ga updateovo( radi se o verziji 2009) i onda sam ih obrisao sa stika. Sad za sada sve normalno radi, sve se normalno updateuje :)

Adis Vezir
16 godina
neaktivan
Topnik kaže...

Hvala drug, jako dobar prijedlog, ja sam ipak prije citanja ovih postova uradio sljedece, prvo probao repair windows xp, i na pocetku je moglo, dok nisam resetovo comp, ali opet isto, nakon toga sam upgradeovo na windows vistu, pa service pack 1, i moze update sve je alright :) Heh ali odnesem ja stik kod komšije kad njemu updateovani nod nadje nekog confickera, :) ima i za to naziv hehehe od nortona, koji je takodjer nasao dva crva na stiku nakon sto sam ga updateovo( radi se o verziji 2009) i onda sam ih obrisao sa stika. Sad za sada sve normalno radi, sve se normalno updateuje :)

Zato postoje antivirusni alati u kojima treba znati potvikati ono sve bitno. Ako imaš antivirusni, reci mu da svaki put kad ubaciš cd, dvd, usb, fotić ili kameru prvo izvrši scanning dotičnog medija. Da si imao tu opciju uključenu, NOD32 bi te odmah na to upozorio. I nikad ne stavljaj više antivirusnih alata na comp. Uvijek kod deinstalacije nešto od njih i ostane, pa dovedeš komp u koliziju sa samim sobom.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice