StyleXP problem ma startu

poruka: 5
|
čitano: 1.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
StyleXP problem na startu
pitanje

Dolje sam priložio slike, po redu kako mi se javljaju poruke.

Dakle, kad se podignu WinXP SP3 podigne se uredno i StyleXP, ali je dosadno svaki put gasiti ove poruke. A te su se poruke počele javljati isključivo nakon instaliranja SP3 za WinXP. Prvo ona prva, a kad kliknem "Yes" onda druga. Inače ako kliknem "No" ništa više ne iskače, i StyleXP normalno radi.

Jel imao tko kakvo iskustvo s time?

Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 21:06 (Zeljko B).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: StyleXP problem na startu
prihvaćeno rješenje

navodno stylexp ne podrzava tvoju verziju win-a...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

StyleXP ne radi na SP3, pogledaj ak je izasla novija verzija, mozda su popravili to, a ako nije mozes skinut modificirani Uxtheme.dll [mirror] i zamijenit ovaj koji imas i teme ce ti radit normalno bez StyleXP i slicnih programa.

Nije mi se dalo pisat upute, evo ti Copy&Paste s jednog foruma:

How To Replace Uxtheme.dll
1. First of all delete uxtheme.dll file from C:\Windows\system32\dllcache and C:\Windows\ServicePackFiles\i386
2. Navigate to C:\Windows\system32 and backup the original uxtheme.dll by renaming it or by copying it on your desktop.
3. Paste the patched or hacked uxtheme.dll (which you downloaded from here) to C:\Windows\system32.

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1100MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
17 godina
neaktivan
autorov komentar
ch33ta kaže...

StyleXP ne radi na SP3, pogledaj ak je izasla novija verzija, mozda su popravili to, a ako nije mozes skinut modificirani Uxtheme.dll

Nema nove verzije niti zakrpe, kao da su stali.

OK, hvla obojici, vidim da se StyleXP ne slaže s SP3, ali mislio sam da ga ipak podiže, a zapravo podigne temu na neki svoj način, pa se buni. Napravit ću to s tom .dll datotekom.

Lijep pozdrav!
A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
17 godina
neaktivan
StyleXP problem ma startu

a da pokušaš s TuneUp-om...jako dobro obavlja posao.....

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice