slike - kako pronaci

poruka: 9
|
čitano: 9.826
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
slike - kako pronaci

imao sam neki folder sa slikama(jpeg) i to sam negdje prebacio u ostale foldere koji ih valjda bilijun.neda mi to ručno pretraživat pa me zanima jer ima kaki softver koji sam traži slike po cijelom disku znaci da mi izlista sve slike koje imam na računalu i onda cu ih lako naci..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slike - kako pronaci

Otvori ( start > search ) search i kucaj:

.jpeg

ili .png

ili bilo koji drugi format u kojem su spremljene slike. (Ako su sa kamere, onda je najvjerovatnije jpeg, ako su sa weba, moze biti i jpeg ili png. Ako su animacije onda je gif)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 19:04 (Arxi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slike - kako pronaci

Pa svaki ozbiljniji preglednik slika bi ti trebao moci napraviti library, nego sto nisi napravio undo?

Picasa ti je besplatna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
slike - kako pronaci

Oprostite što sam ovako banuo u temu, ali interesuje me postoji li neki program koji će mi pokazati udjele file-ova određene vrste i foldera općenito u zauzetom dijelu HDD-a.

Po mogućnosti i da grafički prikaže, a i ne mora.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: slike - kako pronaci
Postoji.
16 godina
protjeran
ivo_svetrice kaže...
Postoji.

Pa koji je?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
odjavljen
slike - kako pronaci

Nekaj slično ti ima TuneUp Utilities,  pokazuje koliko datoteke ili folderi zauzimaju disk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slike - kako pronaci

Vidim netko je već pomenuo program Picasa. Mogao bi ti pomoći, isprobaj.

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bio je jedne prilike i u BUG-u program tjedna, od tada mi je jedini (najbolji) search engine za lokalno računalo.

Everything - Nesto najbolje sto mi se ikada desilo na računalu, mal, brz, jednostavan....

PS. mozes koristiti i one win zamjenske znakove ( * - zamjenjuje bilo koji niz znakova      ? - zamjenjuje bilo koji (jedan) znak)
Znači u tvom slučaju pretraživanje slika bi išlo  *.jpeg ili *.jpg ili *.gif  (takodjer omogucuje i pretraživanje samo određenih foldera, ne mora biti cijelo računalo)

Tri riječi:  Predobar komad softvera.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 0:08 (Gh0sT).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice