Rafal klikova

poruka: 16
|
čitano: 1.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Rafal klikova

Zdravo svima.Trebao bi jedan jednostavan i po mogucnosti besplatan program koji bi kada ja jednom stisnem lijevu tipku miša da on uradi brzi rafal od npr. 20 klikova.I da se brzina "rafalanja" i broj klikova može podešavati.Našao sam par  programa koji su napravljeni za to ali je problem sto su u njima virusi ili su puni adware-a.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Rafal klikova

googlaj free mouse auto clicker. Ak nemozes nac, budem poslo nekak. Al mislim da nema opciju na klik vec samo automatski klikne ovisno o brzini.

11 godina
protjeran
Rafal klikova

Probao sam to ali je bilo virusa u tim programima + jos paket adware-a se instalira.Svi programi su sa cnet-a.Zato sam i došao ovdje da pitam jer šta god skinem uvjek se neko sranje u njemu nađe.

0 0 hvala 0
14 godina
Firef0X kaže...

Probao sam to ali je bilo virusa u tim programima + jos paket adware-a se instalira.Svi programi su sa cnet-a.Zato sam i došao ovdje da pitam jer šta god skinem uvjek se neko sranje u njemu nađe.

ovaj je dobar link

http://free-mouse-auto-clicker.en.uptodown.com/download

18 godina
Rafal klikova

jesu to neke skriptice za igre?

Malo bi se varalo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rafal klikova

X mouse button control, ali ako mislis koristiti za igre koje idu online, bolje se okani toga i nauci se igrati posteno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rafal klikova

Treba mi za mp igre u kojima su glupi developeri automatskom oružju ograničili da puca pojedinaćno.Kao npr. u cod-u G3.I to nije nikakvo varanje,niti skripte.Htio sam prvo to izvesti hardverski na mišu,ali reko da ne izmišljam toplu vodu ako već postoji softversko rješenje.Ako ne nađem softversko rješenje budem to hardverski izveo.

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Firef0X kaže...

Treba mi za mp igre u kojima su glupi developeri automatskom oružju ograničili da puca pojedinaćno.Kao npr. u cod-u G3.I to nije nikakvo varanje,niti skripte.Htio sam prvo to izvesti hardverski na mišu,ali reko da ne izmišljam toplu vodu ako već postoji softversko rješenje.Ako ne nađem softversko rješenje budem to hardverski izveo.

a nego kaj je to nego varanje uz pomoc zasebnog programa???

11 godina
Rafal klikova

To je varanje, tako je i mene frend pitao za FastFire skriptu za cod 4, kao da to nije varanje. A isto :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zasto bi bilo varanje? Pa svaki pc gajmer ima drugaciji mis, netko bolji netko losiji, sto ispada da ovaj sa boljim misem vara? U ostalom imao sam neki A4tech mis na kojem je bila posebna tipka i na kojoj si tvornicki mogao odrediti koliko klikova zelis..mozda se varam al po meni to nije varanje.
13 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Zasto bi bilo varanje? Pa svaki pc gajmer ima drugaciji mis, netko bolji netko losiji, sto ispada da ovaj sa boljim misem vara? U ostalom imao sam neki A4tech mis na kojem je bila posebna tipka i na kojoj si tvornicki mogao odrediti koliko klikova zelis..mozda se varam al po meni to nije varanje.

debelo se varas i to jako....pa neka taj pc gajmer koji ima losiji mis, neka si kupi bolji pa ce biti isti....daaaa, poznatije kao macro funkcije, uz miseve drivere, stavis software i slozis si macro i puca u pm taj g3 u cod4 ili m1 u cod2...i ne moze mu se nikako dokazat da to koristi, nazalost

11 godina
protjeran
Rafal klikova

Samo da javim da sam našao pouzdan program koji obavlja ono što sam htio.Besplatan je i ne treba instalacija.Vidim da su se odma neki uzbudili,ali bez potrebe.Kao što je forumas Robilad rekao da već ima miševa sa tvornički ugrađenom takvom funkcijom, mislim da je bezveze pričati o varanju ili treba banati proizvođaće takvih miševa .Ovo nije nikakv skripta ili hack.Ovo bi se moglo nazvat DIY zakrpa za nesposobnost developera.A ako netko hoce može napraviti i hardversku verziju ovog bilo sa PIC-om ili sa NE555.

Toliko od mene, pozdrav.

0 1 hvala 0
11 godina
Rafal klikova

Nadam se da ces popit ban zbog toga u CoD  pa ti igraj tako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 23:51 (WalterWolf).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Firef0X kaže...

Samo da javim da sam našao pouzdan program koji obavlja ono što sam htio.Besplatan je i ne treba instalacija.Vidim da su se odma neki uzbudili,ali bez potrebe.Kao što je forumas Robilad rekao da već ima miševa sa tvornički ugrađenom takvom funkcijom, mislim da je bezveze pričati o varanju ili treba banati proizvođaće takvih miševa .Ovo nije nikakv skripta ili hack.Ovo bi se moglo nazvat DIY zakrpa za nesposobnost developera.A ako netko hoce može napraviti i hardversku verziju ovog bilo sa PIC-om ili sa NE555.

Toliko od mene, pozdrav.

upravo zbog tebe i tebi slicnih takve igre propadaju....

11 godina
protjeran
kicmabrajker kaže...

Ne nego developeri nisu u stanju da naprave kvalitetnu igru pa onda traže dlaku u jajetu.Tako prikrivajući svoju nesposobnst.A ti si nasjeo na to.

13 godina
neaktivan
Firef0X kaže...
kicmabrajker kaže...

Ne nego developeri nisu u stanju da naprave kvalitetnu igru pa onda traže dlaku u jajetu.Tako prikrivajući svoju nesposobnst.A ti si nasjeo na to.

nek si mi ti jako sposoban, pa se nadam da ces plasirati neki heben dobar fps sljedeci tjedan...ajde ti uzivaj, bog ti neka da pameti i zdravlja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice