Kako uvuć adress book u mozzilu ako nisi instalirao niti jedan e-mail klijent osim mozzilinogthuderbirda
Kako uvuć adress book u mozzilu ako nisi instalirao niti jedan e-mail klijent osim mozzilinogthuderbirda
adress book kojeg programa?
outlook express 6
U thunderbirdu odes na Tools->Import, odaberes Address books, pa next... dalje ces valjda skuziti
Iskljucene su ti privatne poruke ne mogu ti odgovarati ;)
Nego, kako mislis thunderbird ne prepoznaje datoteku? Moze neka slika ili tekst greske?
Vjerojatno nisam od outlooka dobro imortirao file za formiranje adres booka, kako se to radi za outlook?
Pa koliko sam ja shvatio ne bi trebao nista posebno u outlooku raditi, nazalost outlook nikada nisam koristio pa ti ne mogu pomoci.
EDIT: pogledaj ovo
Uključio sam direktne poruke. Kako u outlook 6 formirat imort adress book?mislim da je tu greška
Pogledaj gornji link koji sam ti dao, step 2.
pise ti kako da izvezes address book u .csv format, onda bi u thunderbirdu odabrao uvoz iz .csv formata
Nikako, a ista je stvar i sa starim mailovima, odnosno mail folderima. Import im je nevjerovatno jadan. A ni ostatak nije baš nešto.. koristio sam OE do prelaska na win7 i uvijek slušao hvalospjeve o tom famoznom thunderbirdu; vjerovao sam tim spikama ali nikad nisam imao razloga preći i isprobati, do sad. Koje, sa proštenjem, govno..
Konstruktivnog li komentara...
Dobar je thunderbird, ocito si i ti radio nesto pogresno. Ili me pokusavas uvjeriti da je opcija uvoza iz ostalih mail klijenata samo sminka koja zapravo nista ne radi?