Rad sa mozzila

poruka: 11
|
čitano: 1.832
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rad sa MozzilaThunderbird

Kako uvuć adress book u mozzilu ako nisi instalirao niti jedan e-mail klijent osim mozzilinogthuderbirda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Rad sa MozzilaThunderbird

adress book kojeg programa?

16 godina
neaktivan
Rad sa mozzila

outlook express 6

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Rad sa mozzila

U thunderbirdu odes na Tools->Import, odaberes Address books, pa next... dalje ces valjda skuziti

15 godina
neaktivan

Iskljucene su ti privatne poruke ne mogu ti odgovarati ;)

Nego, kako mislis thunderbird ne prepoznaje datoteku? Moze neka slika ili tekst greske?

16 godina
neaktivan
Rad sa mozzila

Vjerojatno nisam od outlooka dobro imortirao file za formiranje adres booka, kako se to radi za outlook?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa koliko sam ja shvatio ne bi trebao nista posebno u outlooku raditi, nazalost outlook nikada nisam koristio pa ti ne mogu pomoci.

EDIT: pogledaj ovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 19:22 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
RE: Rad sa mozzila thunderbird

Uključio sam direktne poruke. Kako u outlook 6 formirat imort adress book?mislim da je tu greška

15 godina
neaktivan
RE: Rad sa mozzila thunderbird

Pogledaj gornji link koji sam ti dao, step 2.

pise ti kako da izvezes address book u .csv format, onda bi u thunderbirdu odabrao uvoz iz .csv formata

17 godina
neaktivan
jukatan kaže...

Kako uvuć adress book u mozzilu ako nisi instalirao niti jedan e-mail klijent osim mozzilinogthuderbirda

Nikako, a ista je stvar i sa starim mailovima, odnosno mail folderima. Import im je nevjerovatno jadan. A ni ostatak nije baš nešto.. koristio sam OE do prelaska na win7 i uvijek slušao hvalospjeve o tom famoznom thunderbirdu; vjerovao sam tim spikama ali nikad nisam imao razloga preći i isprobati, do sad. Koje, sa proštenjem, govno..

15 godina
neaktivan

Konstruktivnog li komentara... Izlanuo se

Dobar je thunderbird, ocito si i ti radio nesto pogresno. Ili me pokusavas uvjeriti da je opcija uvoza iz ostalih mail klijenata samo sminka koja zapravo nista ne radi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice