Sa programom se otvara instalacija drugog programa

poruka: 2
|
čitano: 1.652
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sa programom se otvara instalacija drugog programa

imam problem s CoD Rcon Tool-om, kada ga pokrecem pokrece se i instalacija multisim-a, pise da odaberem instalacijski disk/pogon da instaliram program jer kao fale neki file-ovi, i tako moram 2, 3 puta kliknut odustani da bi mi se rcon tool otvorio, imao sam multisim instaliran prije i deinstalirao sam ga a to se desava, probao sam sve sto sadrzi rijec "multisim" i "NI-Lab" obrisat iz registry-ja i dalje se to desava, probao sam i reintalirat rcon tool i nista, a koliko znam ta dva programa nemaju veze jedan s drugim

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sa programom se otvara instalacija drugog prog
Aces_High kaže...

imam problem s CoD Rcon Tool-om, kada ga pokrecem pokrece se i instalacija multisim-a, pise da odaberem instalacijski disk/pogon da instaliram program jer kao fale neki file-ovi, i tako moram 2, 3 puta kliknut odustani da bi mi se rcon tool otvorio, imao sam multisim instaliran prije i deinstalirao sam ga a to se desava, probao sam sve sto sadrzi rijec "multisim" i "NI-Lab" obrisat iz registry-ja i dalje se to desava, probao sam i reintalirat rcon tool i nista, a koliko znam ta dva programa nemaju veze jedan s drugim

Bolje skini CCleaner, pa onda potraži zaostatke jer ovako ako neznaš možeš slučano obrisati neki windozov key, pa si sje*at Winse.

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice