Problem sa zvukom

poruka: 3
|
čitano: 787
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa zvukom

Amd Athlon II X4 630 2,8 Ghz

Asrock 770DE+

2 HDD (segate)

Kingston SSD V300

Shapire HD 6950

Audio driver: VIA

Problem je sljedeći nedostaje mi zvuk dijaloga u filmovima igrama (zvuk je gotovo ne čujan) a ostali zvukovi rade normalno. Prvo sam mislio da je riječ u da je sustav poštekan na 5.1 ali je poštekan 2.0. Zvuk je kao da nedostaje jedan kanal. Background zvukovi su tu ali voice i neki glavni zvukovi nedostaju.

Zvuk kada testiram lijevi kanal svira u desnom i lijevom zvucniku istovremeno. Kada prištekam 5.1 sustav svira samo po jednom kanalu. Ostali kanali kada ih se testira ne daju zvuk.

Pokušao sam sljedeće:

Reinstall VIA HD audio deck (različite verzije)

Sys. restore.

Disable/uninstal AMD HDMI driveri

Neznam sto vise da radim sustav je nedavno reinstalliran i nisam siguran jel riječ o hardwareu ili sofrwareu.

Sve je normalno radilo do petka popodne. Nakon toga ispada da voice i dialog ne radi odnosno jako je stišan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa zvukom

kako da pojacam zvuk u slusalicamaaaa?* znam da se moze jer sam na prijasnim windowsima bli puno jaci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Problem sa zvukom
Yunfy-man kaže...

Amd Athlon II X4 630 2,8 Ghz

Asrock 770DE+

2 HDD (segate)

Kingston SSD V300

Shapire HD 6950

Audio driver: VIA

Problem je sljedeći nedostaje mi zvuk dijaloga u filmovima igrama (zvuk je gotovo ne čujan) a ostali zvukovi rade normalno. Prvo sam mislio da je riječ u da je sustav poštekan na 5.1 ali je poštekan 2.0. Zvuk je kao da nedostaje jedan kanal. Background zvukovi su tu ali voice i neki glavni zvukovi nedostaju.

Zvuk kada testiram lijevi kanal svira u desnom i lijevom zvucniku istovremeno. Kada prištekam 5.1 sustav svira samo po jednom kanalu. Ostali kanali kada ih se testira ne daju zvuk.

Pokušao sam sljedeće:

Reinstall VIA HD audio deck (različite verzije)

Sys. restore.

Disable/uninstal AMD HDMI driveri

Neznam sto vise da radim sustav je nedavno reinstalliran i nisam siguran jel riječ o hardwareu ili sofrwareu.

Sve je normalno radilo do petka popodne. Nakon toga ispada da voice i dialog ne radi odnosno jako je stišan.

Ne znam da li si riješio problem s obzirom da je prošlo 5 dana, ali najvjerojatnije ti se gubi kontakt na jack-u (muški-ženski) i to glavni kanal, ili ti je pukla žica u kablu pa ti je ostalo samo "nula". To je razlog ta čuješ iskrivljeni tihi zvuk kao da je prebačeno na više kanalni zvuk. Imao sam dosta takvih problema s slušalicama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice