Problem pri podizanju sistema

poruka: 41
|
čitano: 17.224
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

HDD ili ti je grafa na izdisaju,za ovo drugo možete reć da sam lud,al meni je nakon 2 dana grafulja ošla u Polje Mandarina

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 13:03 (kuny1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam problem pri podizanju sistema. Naime, kad uključim kompjuter i windows odradi svoje,na kraju mi se pojavi pozadina bez ikona i start menu-a tako da nista nemogu radit,osim da ga ponovo restartujem preko tipkovnice. Tek nakon što 3-4 puta restartujem onda se pojave i ikone i start menu sa malom zadrškom. Zadnji put sam obavio kompletno skeniranje pomoću avasta i boot scan, ali mi se opet isto dešava. Malo je i kompjuter sporiji. 

FORZA INTER!!!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

HDD preopterećen...Meni je dizao sistem po 15 minutaa pa sam digao win nanovo...i sad sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 11:46 (kuny1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem pri podizanju sistema

Kako riješiti?

FORZA INTER!!!
12 godina
protjeran

Odi u my computer i provjeri slobodno mjesto na HDD--u

EDIT:Koliko je vremena prošlo od zadnjeg dizanja sistema?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 11:41 (kuny1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima slobodnog mjesta na HDD-u. Proslo je oko sat vremena od zadnjeg dizanja sistema.

FORZA INTER!!!
12 godina
protjeran

Valjda greška na instalaciji...Odi u veseli birc i reci im da posjete temu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
napoleon12356 kaže...

Imam problem pri podizanju sistema. Naime, kad uključim kompjuter i windows odradi svoje,na kraju mi se pojavi pozadina bez ikona i start menu-a tako da nista nemogu radit,osim da ga ponovo restartujem preko tipkovnice. Tek nakon što 3-4 puta restartujem onda se pojave i ikone i start menu sa malom zadrškom. Zadnji put sam obavio kompletno skeniranje pomoću avasta i boot scan, ali mi se opet isto dešava. Malo je i kompjuter sporiji. 

Kad ti se to dogodi, ne resetiraj komp nego stisni Win+R (ili u task manageru klikni na File - New Task). U run prozorčić upiši explorer.exe i stisni enter. Ako ti se pojave ikonice i start menu, treba startup malo sredit.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

ja imam problem sa laptopom danas kupio,pise da je OS boot-up linux i dođe mi do ove slike i nista dalje...sta da ucinim a nisam dobio bas neka detaljna uputstva nista mi ne pomazu...molim vas POMOZITE

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Da bi vidio problem upiši šta ti piše

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nemaš instalirane Windowse. Imaš Linpus (distra Linuxa) koji je došao sa laptopom.

Odi u ADM, kupi windowse i posjeti ovu temu. Ili skini neki drugi Linux (Mint, Ubuntu, Fedora - preporučam Mint) i potraži u ovoj temi pomoć oko instalacije. Linux je besplatan i možeš sa njime na net, igrati neke igre (treba ti malo više znanja), imašLibreOffice (besplatna zamjena za Office), GIMP umjesto photoshopa i skoro sve drugo što ti može zatrebati. Uz to, manje-više sve je prevedeno na hrvatski.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice