Problem s extractingom

poruka: 14
|
čitano: 1.407
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s extractingom

Downloadao sam 4 .zip filea s rapidsharea te ih pokušao spojiti s Winrarom, no kako u tim situacijama obično biva neželi mi spojiti zadnji file pod izlikom da je corrupted. Može li se to ikako popraviti?   Mršti se

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s extractingom

pretpostavljam da si svaki file downlodao zasebno,pa zasto onda samo ne skines taj 4 file i probas ponovo

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
17 godina
neaktivan

Ok, probat ću. Hvala u svakom slučaju Namigiva

17 godina
neaktivan

Ponovno sam downloadao zadnji file no javlja se jednaki error...   ???

17 godina

ajd de mi link sa rapidsharea da i ja skinem te file-ove pa da vidim hoce li i meni javiti gresku

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 17:35 (crozoki).
17 godina
neaktivan

Odgovorio sam ti na PM

17 godina
Problem s extractingom

ja sam uspio bez ikakvih problema extractirati file-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno neznam, sada neda zbog trećeg filea "CRC failed in Believe.mov. The file is corrupt".   Nerazumjem...

17 godina
neaktivan
Problem s extractingom

možda zvuči ko preuveličavanje, al daj si provjeri ram sa memtest-om. tek tolko da buš siguran sa te strane. isto tak, provjeri hard sa chkdsk i dodaj opciju /r (mislim da je ta, uglavnom pogledaj u help, switch ti se odnosi na provjeru i praznog prostora i potragu za bed sektorima). isto tak, ak ti je hdd spojen na dodatni ide/sata kontroler (pogotovo ak je Silicon Image), probaj datoteke downloadat na neki drugi hdd, kaj je spojen na mbo

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 10:09 (TripperNX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da ovo zvuči malo čudno ali bojim se išta skenirati na kompu. Razlog je jedan vrlo opak malver (neznam kako se stručno kaže) koji me jako namučio u prošlosti, sada se malo primirio (gotovo ga ne nemoguće unišititi programom) no još uvijek daje znakove da je još tu. U prošlosti kada sam ga "maknuo", skenirao sam komp i sve je bilo u redu, sve do 3min. nakon čega se stoka sama od sebe obnovila.

I sumnjam da mi je problem u hardwareu jer sve ostalno radi savršeno.

17 godina
neaktivan
Problem s extractingom

ak sumnjaš na malware, "spybot search & destroy" ti je izvrsna aktivna i pasivna zaštita od gamadi. imaš i "rootkit revealer" od sysinternals-a, fenomenalan program, ako se želiš uvjerit dal ti je ta gamad još na kompu. iako mi je malo čudno da neki malware sprečava ekstrakciju. gle, skini memtest, sprži ga na cd i boot-aj komp sa tog cd-a, puti da prođe barem 5 prolaza (idealno bi bilo svih 8), pa ćeš vidjet dal možeš otklonit ram kao izvor problema; može sav hardver radit savršeno, al ti uvijek postoje određene okolnosti pod kojima se manifestira neki problemčić bilo s driverima bilo sa samim hardverom, il kaj-god-već. daj probaj neki dvd (podatkovni, video, tak manje bitno) kopirat na hdd, ili instalirat neku igru s dvd-a, pa da otkloniš sumnju na napajanje (ovo već zvuči i meni malo nategnuto obzirom da sama ekstrakcija ne bi smjela tolko forsat napajanje). daj probaj još jednom dearhivirat sadržaj, pa pogledaj u event viewer (control panel/administration tools), pa pod "application" ili "system" vidi jel javlja kakvu grešku (pogotovo pod "system" ako bi bila hardverska il sa driverima).

btw, obzirom da je crozoki testiral arhivu, posve se može otklonit mogućnost da je uploadana sa CRC greškom. također, probaj skinut 7-zip pa s njime otpakirat, podržava ti RAR i nije tolki paničar kod sitnijih grešaka kao WinRAR

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 10:47 (TripperNX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče 7zipa to sam već probao i ajvlja sličnu grešku. Probao sam i HJSplit i on mi je izvršio zadatak ali ni s jednim playerom nisam mogao otvoriti file. A kolilko vidim u event vieweru bio je samo jedan error što to onda nema veze s ovim jer sam extractao više puta.

17 godina
neaktivan
Problem s extractingom

onda ti ne preostaje ništa nego testirat ram i eventualno hdd. greške vezane uz ram ti se inače neće javit u event vieweru, nego se manifestiraju na sličan način. odvoji pol sata, sat maksimalno i pokreni memtest. iskreno se nadam da neće javit neku grešku, pa da i dalje ovdje možemo lupat glavom o zid i pokušat shvatit u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uredu, napravit ću memtest pa javim

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice