kada moutam image javlja mi disk not formatted.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja imam problemsa DT-om. Naime, kada napravim image i želim pokrenuti igru javlja mi se poruka: "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application." Može li mi netko reći u čemu griješim? Unaprijed zahvaljujem.
Myla
I ja imam problemsa DT-om. Naime, kada napravim image i želim pokrenuti igru javlja mi se poruka: "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application." Može li mi netko reći u čemu griješim? Unaprijed zahvaljujem.
Myla
Myla
Kao prvo, hvala svima koji su pokušali odgovoriti na moje pitanje.
Budući da sam totalni početnik u ovome, pokušat ću podrobnije objasniti problem.
U pitanju je igra Sims 2 Pets. Na CD-u su dvije datoteke: .BIN i image tipa .cue.
Instalirala sam Daemon Tools. Kliknem desnom tipkom na ikonu u desnom donjem uglu i biram "Virtualni CD-DVD - Uređaj - Montiranje slike". Odaberem image datoteku instaliram i nakon toga mi se na virtualnom disku (oznaka H) pojave datoteke potrebne za igru na i na tvrdom disku u Program Files instalirana igra. Nakon toga želim pokrenuti igru, ali ne mogu jer mi se pojavi gore navedena poruka.
U uputstvima mi piše ovako:
"Nakon instalacije kopirati sadržaj mape CRACK na DVD-u u mapu gdje je igra instalirana na tvrdom disku." Mapu CRACK imam na virtualnom disku i u njoj je aplikacija koju ne mogu pokrenuti već se pojavi X, a ako ju želim kopirati na tvrdi disk javljada shortcut može napraviti samo na Desktopu.
Eto to je to....
Kada već pitam onda još jedno (možda je glupo) pitanje: Kako napravim crack?
Myla
Stisneš desni na crack,odabereš Copy,odeš na destkop,stisneš desni na ikonu,odabereš properties,pa find target i kopiraš tu.Pojavit če ti se kartica gdje če ti pisati želiš li zamijeniti datoteke i stisneš yes.