Problem s audio driverom

poruka: 4
|
čitano: 794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s audio driverom

Danas sam reinstalirao Vistu i sve radi normalno, osim zvuka. Matična je Gigabyte EP35-DS4 s 7.1 zvukom. Imam priključen 5.1 sistem i stereo zvučnike od linije, preko realtek managera prebacujem samo dal bude stereo ili 5.1. Problem je u tome da kad stavim na 5.1 radi, a na stereo nemam zvuka. Prije reinstalacije sve je normalno radilo, a ovo mi predstavlja veliki problem pošto 95% vremena slušam glazbu, pa to ide preko glazbene linije. Probao sam reinstalirati drivere, ali svejedno nemam zvuka na stereo. Svaki savjet je dobrodošao.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s audio driverom

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2744#anchor_os

Ovo odmah najgornje prvo (pod audio), skini i instaliraj.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s audio driverom

probaj ovako, izvuci žicu (za zvučnike), udahni, sekundu-dvije.. može i pola sata, vrati žicu nazad i kad iskoči audio manager odgovoru mu (ovisno što želiš spojit) ....

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
RE: Problem s audio driverom
ihush kaže...

probaj ovako, izvuci žicu (za zvučnike), udahni, sekundu-dvije.. može i pola sata, vrati žicu nazad i kad iskoči audio manager odgovoru mu (ovisno što želiš spojit) ....

LOOL, to mi uopšte nije palo na pamet. Probao , radi. Puno hvala!
...something diabolic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice