Prijenosni hard disk adata nece ocitati podatke

poruka: 4
|
čitano: 4.121
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prijenosni hard disk adata nece ocitati podatke

<HELP>

imam prijenosni hard disk Adacta Nobility NH92, ustekam ga u window sve ga normalno ocita. Samo nemogu ocitati podatke s njega trazi me da ga prije formatiram. pogledajte sliku

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prijenosni hard disk adata nece ocitati podatk

-ext.usb diskovi se (lako) kvare. Potrebno je koristiti 'remove' tj isključiti ih prije odspajanja, da bi se ovakve stvari izbjegle...

-ovisi kakav je kvar, koliko imaš sreće, dali je samo zbrljavljena particija ili je crko. Probaj Easeus-om (recover patition).

-na kraju pokušaš i formatiranjem... formatiranje briše sve (ali ako je uređaj ispravan, moguće je vratiti podatke). Šansa je 50:50 da je sasvim crko.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
veki101 kaže...

<HELP>

imam prijenosni hard disk Adacta Nobility NH92, ustekam ga u window sve ga normalno ocita. Samo nemogu ocitati podatke s njega trazi me da ga prije formatiram. pogledajte sliku

Preskeniraj taj disk s ovim dole programom, koji sam spomenul normalno koristi 6.5 verziju a tebi treba u tom programu Modul Damaged Partition Recovery. Nakon kaj ga izabereš podesi dodatno, kak sam rekel u uputama na linkovima obavezno prije skeniranja pa označi disk i nek odradi. Ostalo sve imaš na linkovima kak ide, pa prebaci podatke koje pronađe s tog diska nekud drugdje i onda ga tek formatiraj.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/povratak-izgubljenih-slika-hitno/120028.aspx?page=0&jumpto=2340221&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan

Meni se pojavio isti problem, no pokazao se da je prolazna greška.. Nakon što je HDD odstajao odspojen par sati čudesno je proradio.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice