Ako tko treba pružam pomoć kod mreža,postavki,sistemski zavrzlama i sl.
Ukratko spreman sam se uhvatiti u koštac s svim vrstama problema za software pa možda i sam nešto naučim što nisam znao.
Ako tko treba pružam pomoć kod mreža,postavki,sistemski zavrzlama i sl.
Ukratko spreman sam se uhvatiti u koštac s svim vrstama problema za software pa možda i sam nešto naučim što nisam znao.
ima netko da pomogne updajtati iphone 4 na iOS 4.3.3 sad je na 4.1 i ja ga ne upijevam napravit update.
Ima li ko znanja i volje da mi roota mobitel "Galaxy I9000S"
trebam pomoc oko podesavanja softwara "Code Blocks" skinuo sve sa kompajlerom i obicni code mi ne zeli da kompajlira i run-a
Molim na Pomoc odgovor ako je ko zainteresiran
EDIT : NETREBA POMOC
USPIO SAM
Treba mi pomoć u riješavanju jednog naizgled malog problema.
Naime, pokazivač miša mi se mijenja u neki drugi bez da sam ja to naredio i kada odem u UP->pokazivači i vratim sve na default ili samo promjenim kursor na normalan pri prvom ulaski u neki folder se javi nekakav čudan kursor (kockica sa strelicom prema gore i dolje i kao dio "šapice"koji se prikazuje kada klikamo na link
Prilikom paljenja računala stiskaj tipku Del ili F8 ili F6(neznam koja je kod tebe za ulazak u BIOS) i u meniju za biranje boot uređaja stavi HDD kao 1st boot device!
izgooglaj NTLDR is missing
Dali si priključivao neki novi hardver na računalo?
Morati ćeš uraditi repair windows-a!
Dakle treba ti instalacijski disk od xp-a i prilikom setupa odabereš opciju repair (R)
Odabereš instalaciju koju ćeš popravljati; To je (vjerojatno broj 1 i nalazi se na disku C:) uneseš administratorski pass ako ga imaš
Nakon toga unosiš naredbu copy d:\i386ntldr c:\
exit
bootaj normalno windowse..
Imaš instalacijski CD? Ako imaš i ako je original ,bootaj PC s njega i uđi u Recovery konzolu i popravi NTLDR.
exit
To je ipak DOS i tu treba paziti na svako slovo i svaki razmak!
exit
To je ipak DOS i tu treba paziti na svako slovo i svaki razmak!
Pa valjda primjećuje gdje se nalazi razmak u naredbi...
Bez ljutnje ,ti si samo zaboravil jedan \ ,nažalost jako bitan!!
Bez ljutnje ,ti samo zaboravil jedan \ ,nažalost jako bitan!!
U pravu si, moj previd. Al jbg nisam radio c/p pa sam promašio... :))
Da si formatiral hdd ,nebi imal ''Windows XP Professional'' i ''Windows XP Professional setup'' ,ustvari ,nebi imal ništa i početak bi trebal izgledat ovako:
Pošto tvoj problem nema nikakve veze s TeamViewerom ,niti ti se s njim može pomoći ,prekini s postovima u ovoj temi ,pa pogledaj i pročitaj tutorijal kako se instalira XP!!Decki potrebna mi je pomoc, vise na: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/cudan-problem/147233.aspx?page=0&jumpto=2825416&sort=asc&view=flat forumasi su dosli do zakljucka da mi netko mora pomoc, i dali su mi ovaj link. (rijeseno)
Molim vas treba mi pomoć oko objavljivanja web stranice iz front page-a
molim što hitnije!!!!
EDIT: ne trebaa
jeli mi netko može pomoći oko windows 7. imam jeku dok slusam bilo šta..tj. koda je u nekoj zatvorenoj prostoriji tai i da se zvuk odbija par sec. Možete li mi pomoć
Koliko vidim u ovoj temi se postavljaju pitanja a da li ste uopće dobili pomoć i nakon višednevnog čekanja?
4 | Da |
---|---|
4 | Ne |
Ima li netko živaca da mi pomogne instalirati drivere..Komp sam slagao od starih djelova. Ima 1 gigu rama, 128 mb grafa, 2.4 GHz procesor 80 Giga HDD
Pa molim netko ko se kuzi u drivere da instalira za grafičku karticu. Grafa je Radeon 9700 pro.
Probao sam instalirati no neuspjeva..
Hvala unaprjed
Mogu ti ja. Samo ne znam hoću li stići večeras. Ako ne, sutra ću.
Ako nisi dobio pomoć mogu ti ja samo mi pošalji TV podatke na pm
Imam problem s procesorom ne pada mi opterećenje ispod 50% pa bih molio nekog iskusnog da se javi...
Pošalji TV info na pm pa ću ti pogledati
Pozdrav ljudima koji nesebićno drugima pomažu :)
Vjerujem da ima netko tko će mi pomoći. Naime želio bi u nekom relativno lakšem programu sređivati midi matrice na način da ih izrežem (skratim po želji) i spojim više njih u nekakve odgovarajuće mixeve, gdje bi usput bile transponirane i reducirane da klavijature i gitara imaju prostora za live svirku. Koristim Yamahu psr-9000 sa koje bi puštao i svirao. Hvala unaprijed.