Pomo oko dvd drivera

poruka: 9
|
čitano: 1.563
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoc ok dvd drivera
bili mi neko moga pomoc di bi moga nac kako flashirati firmware od pržilice TOSHIBA HD-DT-ST DVDRAM GT30N ATA

nasa sam toshiba drivere ali neznam koji je od ovih http://www.firmwarehq.com/Toshiba/drives.html

0 0 hvala 0
15 godina
Pomo oko dvd drivera

Ako radi pržilica dobro, onda ti ovo nije potrebno.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
Pomo oko dvd drivera

to je i problem,nevalja jer svaki put kad idem sprzit nesto na img burnu stalno mi dolaze erori dosadilo mi je trosit dvd na to mislim da ga tribam novi  jer sam vidija na forumima da ako se mi dolazi truntruck ili overburn na img burnu da mi firewal nevalja

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 15:58 (blink182x).

0 0 hvala 0
15 godina
Pomo oko dvd drivera

Probaj si snimit Nero, pa probat, nadam se da ne stavljaš neke velike brzine snimanja, brobaj zamjenit data kabel, pa probat.

EDIT: Svaka pržilica bi trebala u startu pržit bez problema, ako to nije slučaj, onda nije ispravna i trebaš kupit drugu, osim ako ima garanciju, onda ju vrati na garanciju.

Nećeš te probleme riješit sa novim firmwerom, bolje kupi novu, sada su barem jeftine.

Evo: http://www.protis.hr/products/details/opticki-uredaj-samsung-sh224bb-sata-bulk-crni/62593

Za bagatelu.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 16:07 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
Pomo oko dvd drivera
neuspjeva preko nera dode do 36% pa mi dode eror

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomo oko dvd drivera
blink182x kaže...
neuspjeva preko nera dode do 36% pa mi dode eror

Onda ti ne valja pržilica. Jel pržiš nešto sa HDDa na DVD ili kopiraš neki DVD, kojom brzinom pržiš?

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 16:29 (Valentin17).
18 godina
Pomo oko dvd drivera

Nemas se sto misliti, to je najjeftinija kompjuterska komponenta, ako ne przi kupi novu i to je to. Ovako samo gubis vrijeme, novac i zivce pokusavajuci skuziti u cemu je problem. Ne moze ni przilica trajati 100 godina!

0 0 hvala 0
14 godina
Pomo oko dvd drivera
przim xbox 360 igricu ali problem je to sta sa stvarno nerazumim igrica mije radila odlicno ali se ogreba pa sam moram skinit novo ali skinija sam tocno isti torent i sve isto napravija
przija sam 2x,4x,6x nista od toga mi nije uspilo

0 0 hvala 0
15 godina
Pomo oko dvd drivera

Kupuj novu pržilicu, samo gubiš vrijeme.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice