Pomicanje desktopa

poruka: 7
|
čitano: 1.856
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomicanje desktopa

racunalo mi je spojeno na plazmu preko hdmi prikljucka i rezolucija je namjestena 1980x1024.morao sam overscanat sliku da bi bila tocno preko cijele plazme(sto je uobicajeno koliko sam do sada uspjeo vidjeti kod drugih),ali imam problem svaki puta kada prebacujem na daljinskim sa tv a na hdmi slika na desktopu mi pobjegne otprilike 1cm desno ili lijevo pa moram nekoliko puta prebacivat tv-hdmi na daljinskom da mi se slika vrati u normalu.zna li netko kako rijesiti taj problem.imam instalirane najnovije ati drivere i isti problem mi se dogadjao i sa starijom verzijom drivera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomicanje desktopa

nitko nije imao ovakav problem????

17 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

nitko nije imao ovakav problem????

Probaj makni na TV-u automatsku kalibraciju slike.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
15 godina

nepostoji takva opcija na mome tv u

17 godina
neaktivan
Pomicanje desktopa

Bilo bi poželjno da navedeš model i marku TV-a.
 Kao i svoju konfiguraciju.... 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

svi podatci pisu pod moj pc

15 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

racunalo mi je spojeno na plazmu preko hdmi prikljucka i rezolucija je namjestena 1980x1024.morao sam overscanat sliku da bi bila tocno preko cijele plazme(sto je uobicajeno koliko sam do sada uspjeo vidjeti kod drugih),ali imam problem svaki puta kada prebacujem na daljinskim sa tv a na hdmi slika na desktopu mi pobjegne otprilike 1cm desno ili lijevo pa moram nekoliko puta prebacivat tv-hdmi na daljinskom da mi se slika vrati u normalu.zna li netko kako rijesiti taj problem.imam instalirane najnovije ati drivere i isti problem mi se dogadjao i sa starijom verzijom drivera

sry sto opet otvaram temu, ali zanima me imas li jos uvijek taj problem ? Ako imas javi mi se u pm, imam rjesenje za tvoj problem, jer sam ga i ja imao sa lcdom i plazmom {#}

Talijan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice