PC problem, što uraditi?

poruka: 27
|
čitano: 2.992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PC problem, što uraditi?

evo ovako, nisam znao točno pod koji topic da to stavim jer se tice i hardvera i software-a

uglavnom koristim windows 7 pro x64 i pc pod "moj pc "

u svim igrama imam sljedeci problem  - 

ama bas u svim igrama, naglo padanje fps-a

nema sta nisam sprobao, sta da radim? hardware je potpuno nov, reinstaliran windows, drievri update-ani!

razmisljao sam da pređem na xp, mozda tamo nece biti koje kakvih problema s dx-om, driverima i tim glupostima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC problem, što uraditi?

Jesi li provjerio temperature? Jel se koji dio pregrijava?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 17:26 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PC problem, što uraditi?

ma sve temp su ok, provjerio sam

15 godina
PC problem, što uraditi?

Skidaš možda nešto s torrentom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma kakvi, nista ne skidam, windowsi su tek instalirani

15 godina
PC problem, što uraditi?

Probaj reinstalirat drivere za grafičku ako nisi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 17:36 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

skinuo sam driver sweeper nakon instalacije winsa zatim sam pobrisao sve ostatke i instalirao nanovo nvidia drivere

15 godina
PC problem, što uraditi?

Skeniraj komp od virusa sa AVG ako nisi

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC problem, što uraditi?

Snimio sam sebi Gta San Andreas Multiplayer i kada udjem u igru nakon par sekundi racunar se restartuje tako isto i na New Game,pogledao sam dali je do rama ili napojne sve je uredu temperature su isto ok,ali COD4 igram bez problema tu treba najmanje 256 graficka

Karakteristike racunara:

CPU Type    Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

Motherboard Name    MSI MS-7042

DIMM1: MDT Tech. MDT512M PC400 CL2.    512 MB PC3200 DDR SDRAM  (2.5-3-3-8 @ 200 MHz)  (2.0-3-3-7 @ 166 MHz)

DIMM2: Hynix HYMD564 646B8J-D43   512 MB PC3200 DDR SDRAM  (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)  (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)  (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)

Video Adapter    ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series - Secondary  (256 MB)

nurikic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC problem, što uraditi?

Jesi li skenirao komp od virusa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam.podignem i sistem i opet je isto samo na san andreas mi restartuje kompiuter

nurikic
14 godina
neaktivan
jesam.podignem i sistem i opet je isto samo na san andreas mi restartuje kompiuter
nurikic
15 godina
PC problem, što uraditi?

Imaš možda kakve modove instalirane?

Pogledaj ovdje možda ti pomogne http://www.infinius.hr/blog/racunalo-se-resetira-samo-od-sebe/

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:41 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
samo program windows xp 3 i COD 4 i san andreas jel moguce da nije do maticne ploce
nurikic
14 godina
PC problem, što uraditi?

Da ne otvaram novu temu,imam problem s win xp sp2 original professional,znači instaliram windowse,instaliram drivere od mbo s org. cda,i kad krenem instalirati drivere za grafu tu nastane problem,znači instaliram driver od grafe(9800gtx+ amp zotac) i restartam pc,i nemogu više u windowse uć,ispiše windows xp i ona crta dolje i očita on sve ali mi neželi prikazati wellcome zaslon,a kad idem na load last know configuration onda hoče jer mi drivere nekako makne,i uđe sve i sve radi dok neinstaliram drivere,a bez drivera od grafe mi win netreba,drivere sam skinuo s nVidijine stranice izabrao moju grafu i win xp 32bit.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PC problem, što uraditi?

@ ibari   sve mi to lići na LAG, tj mreže... moguče je i da ti ploča previše undervolta proc pa nema dovoljno struje

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PC problem, što uraditi?

Meni tak igre štekaju kad mi je upaljen XFIRE, pa nek autor teme proba njega ugasit ak igra snjim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PC problem, što uraditi?

znaci kupio sam komp u djelovima, sve nove komponente, spojio sve kako treba i jednostavo ne kuzim zasto mi tak sve steka i radi usporeno, pocevsi od windowsa do igara

e sad, prije sam imao seagate disk koji je bio pun bad sectora i svakakvih gluposti pa sam se odlucio kupiti novi hard koji trenutno imam, opet seagate 1TB 32MB kejša....ne vjerujem vise najbolje seagate-u, samo on je bio raspoloživ pa sam ga kupio

sta mislite sta da poduzmem?

da kupim western digital blue caviar 750GB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC problem, što uraditi?

Nebi trebalo bit do HD ak ovaj što si sad kupio nema bad sectora. Jel ti sve igre štekaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC problem, što uraditi?

da, vise manje sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PC problem, što uraditi?

@ ibari    zna zaštekavati ak je koji modul rama neispravan, probaj izvadit jedan i pokreni nekvu igru pa ponovi s drugim modulom... driveri su svi zadnji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da svi su zadnji, memorija 2x4gb g-skill ripjaws 1333mhz

13 godina
PC problem, što uraditi?

nema veze koji je, jesi probal kak sam ti napisal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC problem, što uraditi?

ma meni su svi ti seagate diskovi sumnjivi, non stop pušta cudan zvuk ko da je preoptereceni, ne kuzim na koju foru....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ibari91 kaže...

ma meni su svi ti seagate diskovi sumnjivi, non stop pušta cudan zvuk ko da je preoptereceni, ne kuzim na koju foru....

Ima i dobrih verzija,imam u svom pc-u star segate 320gb oko 5 godina i radi kako treba,nema nijednog bad sectora.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Da ne otvaram novu temu,imam problem s win xp sp2 original professional,znači instaliram windowse,instaliram drivere od mbo s org. cda,i kad krenem instalirati drivere za grafu tu nastane problem,znači instaliram driver od grafe(9800gtx+ amp zotac) i restartam pc,i nemogu više u windowse uć,ispiše windows xp i ona crta dolje i očita on sve ali mi neželi prikazati wellcome zaslon,a kad idem na load last know configuration onda hoče jer mi drivere nekako makne,i uđe sve i sve radi dok neinstaliram drivere,a bez drivera od grafe mi win netreba,drivere sam skinuo s nVidijine stranice izabrao moju grafu i win xp 32bit.

jes probo omega grafičke drivere

Dejan
17 godina

kako provjeriti dali mi ploča undervolta procesor? ako se moze

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice