Overwrite VEOMA bitnog fajla

poruka: 8
|
čitano: 1.703
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Napravio sam u školi prezentaciju kao novogodišnju čestitku i sl. sr. e sad, doma sam trebao napraviti novu, kao puno bolju za ocjenu, i ja sam se mucio s njom 3h. e sad izgleda da sam prilikom usklađivanja foldera zeznuo, tj. overwriteao sam novu prezentaciju starom. da li postoji kakv nacin da nađem dobru prezentaciju, s obzirom da mi je to za sutra i nestignem ju raditi ispočetka?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi bitno mi je, pa ako vam nije prevelik problem, da li bi mi itko mogao barem reci ne, nije moguce da ne cekam ko budala, nego da se primi posla da napravim bar polovno.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Overwrite VEOMA bitnog fajla

Jesi li overwritao na usbu ili na kompu

Kac
17 godina
neaktivan

možda ovo pomogne (vidi sliku), ukoliko postoji restore point prije overwritea...

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako stoje stvari, najbolje je da se primiš posla i probdiješ ovu noć.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kac kaže...

ne znam, jer imam folder skola i na sticku i na kompu, i redovito mergam foldere s jednog na drugo i obrnuto, a di sam spremio dobar fajl nezz, pa ono... ak je na sticku je nemoguce jel tak?

(s)izgoreo kaže...

možda ovo pomogne (vidi sliku), ukoliko postoji restore point prije overwritea...

nazalost nisam ga napravio, al ono kud bih dosao da radim restore point poslije svakog sejvanja....

17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Kac kaže...

ne znam, jer imam folder skola i na sticku i na kompu, i redovito mergam foldere s jednog na drugo i obrnuto, a di sam spremio dobar fajl nezz, pa ono... ak je na sticku je nemoguce jel tak?

(s)izgoreo kaže...

nazalost nisam ga napravio, al ono kud bih dosao da radim restore point poslije svakog sejvanja....

Šanse nisu velike da postoji negdje nešto na disku što bi te spasilo, no da ne budemo pesimistični..

Ovisno kad si ga zadnji put spremio i ako nisi otvarao i radio na "novom-starom" fajlu, postoji i mogućnost da se negdje nalazi na disku, potraži mapu gdje ti Office radi backup datoteke dok radiš na njima.

Možda ti se posreći.

A probaj i s nekim undelete programom.. Nije velika šansa budući si prepisao preko datoteke koja postoji... ali kad iscrpiš sva logična rješenja... eto.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

al ono kud bih dosao da radim restore point poslije svakog sejvanja....

ko zna kud bi došao, ne dalje od stolice čini mi se ... mada se on zna i sam napraviti

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice