Opera problem Adobe flash

poruka: 5
|
čitano: 6.561
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Upravo instalirao win7 x86,sve je ok,ali Opera browser ne moze instalirati adobe flash player.Probao sam i sa Run kad downlodujem i sa Save da manuelno pokrenem instalaciju ali nece da se instalira.U cemu je problem.Probao sam i kad je iskljucena opera da manuelno instaliram ali pokazuje se prozor koji mi daje samo da citam licencu od adobe.IE9 instalirao adobe bez problema,stavio sam i shock playera kao i AIR.Ima li neko isti problem sa Opera i adobe flash player.Pitao bih i ovde neznam kako da mi se strane od interneta pokazuju na celom ekranu,neke se vide na celom ekranu a neke  su veoma uske.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li si flash player preuzimao sa operom? U tom slučaju moras zatvoriti operu da bi se instalacija flash playera obavila.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Opera problem Adobe flash
Jing Jang kaže...

Da li si flash player preuzimao sa operom? U tom slučaju moras zatvoriti operu da bi se instalacija flash playera obavila.

ma nece nikako,dosad sam milion puta instalirao i unistalirao Opera.Probao sam i napraviti SAVE i pokrenuti manuelno adobe flash player(nece),probam i sa automatic odnosno install missing RUN i iskljucim Opera opet nece,ma probam sve i nece.Samo mi se prikazuje taj prozorcic gde pise da citam LICENCU od adobe i tako ostane gde gumb za INSTALL je neaktivno.Pogasio sam i Norton av ali nije do njega.Instalirao sam chrome browser i firefox,a prijavio sam kod Opera za problem prilikom instalacije.Mogu rec da sam digao ruke od Opera jer mi je doslo preko glave.Opera je moj favorit od browsera ali to je to,probam nakon neko vremena ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 10:03 (rexi).
13 godina
neaktivan

Da nemaš virus, pa ti to pravi problem? Preuzmi Norman malware cleaner sa današnjim datumom i skeniraj. To je portabilni program i ne instalira se.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ponovo probao i od prve instalirao se adobe flash player,ma neka djavolska posla{#},ko zna sta je moglo biti.Ko zna koliko sam puta instalirao i uninstalirao Opera ali ovako nesto do sada nije bilo.Znaci problem je resen,instalirao se adobe flash player a ne znam u cemu je juce bilo problem ...kako i da je sada je sve OK.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice