Imam seriju od 95 nastavaka i prek nera ju želim stavit na dvd dl (dual layer 8.5 GB). Stavio sam 7 nastavaka i kad hoću stavljat dalje, on mi kaže da na discu već ima podataka, a od 8.5 GB zauzeto je niti 2GB. Kojim programom mogu dalje stavljat videe jertu imam još 6 gb slobodno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako dobro tumačim tvoj post:
Zapekao si na DL disk 7 "nastavaka".
Odlučio si zapeć još nekoliko "nastavaka" i nero ti to više ne dopušta?
Po svemu sudeći rekao si neru da ti finalizira disk nakon što si zapekao prvih 7 "nastavaka" i sada više nema tog programa koji će ti zapeći bilo šta na preostali slobodan prostor.
Za naknadno prženje disk moraš peći kao multisession disk bez da ga finaliziraš.
Stavio sam u neru copy files i u prozorčić tih 7 videa... probam iza toga stavit 8. da vidim oce li ić ali ne ide.
Ok, kao onda u Neru mogu peći multisession dvd bez da mi preostali prostor finalizira?
-čak i kad odabereš multisession nero kod snimanja na DVD automatski (zbog standarda) nudi prebacivanje u single... -dakle ili naredi neru da radi kako tebi treba, ili snimi sve u jednom (bolji izbor).
edit: btw. za DL treba odabrati DVD9 (ne DVD5)...
ali se preko tog multi sessiona mogu neki video stavit samo u tim ISO formatu? Hoću li ih onda moći gledati na dvd-u??
Evo ja stavio 8 videa na dvd preko opcije new multisession i ok stavili mi se. Ja idem stavit 9. preko opcije continue multisession i on mi taj 9. stavi, a ove prije izbriše (nema ih na discu, samo 9.) dok mu na tablici zauzeća u neru prikazuje da su svi zajedno sa 9. tu. Na opciji propertis mi prikazuje samo zauzeće tog jednog (devetog) videa. Mogu li staviti 9. tako da mi i ovih prethodnih osam ostane na dvd-u?
Jesi li nekim slučajem nakon što ti je "importirao" stari session stisnuo delete na te prethodne video fajle? Ako si samo stisnuo continue multisession, dodao file i spržio, trebao si dobiti dvd sa svih 9. Ako si stisnuo delete na prethodno (iz straha možda da ti se ponovo ne zaprže) onda nema više starih filmića.
Biće da jesam. Zbači na onu listu gdje su mi oni od prethodnog sessiona samo dodam nove videe?
Probaj s Ashampoom 2009, besplatan je i izuzetno jednostavan
Nema multi session.
Biće da jesam. Zbači na onu listu gdje su mi oni od prethodnog sessiona samo dodam nove videe?
tako je.. nista ne brises.. samo dodajes nove.