Sad sam kupio nove komponente možete ih vidjeti na Moj PC. Instalirao sam nove Windowse 7, Drivere za grafičku i matičnu i sve kako treba. No kada idem na Upravljačka ploća ona se otvori i odjednom piše Program Windows Explorer prestao je raditi. Nakon toga piše: Windows Explorer ponovno se pokreće i gasi se Upravljačka ploća. I tako uvijek. Neznam u čemu je problem stvarno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo druže nisi sam... ista stvar kod mene... friška instalacija windowsa al jok... idem probat update, mada nisam siguran da smijem :) ak neko zna rjesenje nek pomogne ;) Hvala!
Piratske winse, jel tako?
je... kapetan kuka ;) jel postoji kakvo rjesenje? a da nije reinstalacija winsa?
Nisam tebe pitao :D ali ok, očito i ti i pokretač teme imate isti problem sa istim uzrokom.
Rješenje - original windowsi.
jep. original winsi da... oces mi kupit? btw problem sam rjesio, onaj Realtek za zvuk mi je radio nered. obrisah ga i sad radi sve ko sat!
Ako imaš love za taj PC koji ti je pod "Moj PC", onda imaš ~800kn za Windowse. Ne nikakve Ultimate i sl. već home premium npr. Evo, u ADMu 775kn. Ja bi takvima kao ti derao kazne. Komp od 6k kuna a nema 700 za windowse. Ja imam Sedmicu i XP legalne. Drugi komp koji je za net ima instaliran Mint.
[edit] - na rate još bolje. Mizernih 32.67kn na mjesec + par posto kamate = oko 40kn dodatno na ratu. Pa mene bi bilo sram...
da, samo cu ja taj komp otplacivati rate dok sam ziv, nazalost! a da sam uzeo winse, dug bi ostao i mojoj djeci... al necu duboko u OT.... eto mozda moze neko rjesit problem da si pregleda programe neke koji im slucajno mogu radit probleme. ;)
- bez obzira na cijenu, uvjek koristi 'original' windowse, ima dovoljno linkova na forumu za download čistog win+sp1. Tako ćeš barem potvrditi da je uzrok 'jogurt' ili otkriti mogući kvar, neispravan driver i sl. Za 'testiranje' je dovoljno mjesec dana...
(key i aktivacija su nešto drugo).
poz ljudi pomoć kad instaliram drajvere realtek od zvućne, a radi se matićnoj asrock 970 extrem3 javlja grešku da windows explorer neradi da se pokreće i resetira na zaslon. to se događa kad idem u control panel, radi se o windowsima 7 legalni nisu pirati. kad obrišem drajvere od zvućne windowsi šljakjau bez greške pomoć unapred hvala
mišljenje po vama kakva je ova matićna asrockova