Ne radi Upravljačka ploča

poruka: 10
|
čitano: 4.820
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sad sam kupio nove komponente možete ih vidjeti na Moj PC. Instalirao sam nove Windowse 7, Drivere za grafičku i matičnu i sve kako treba. No kada idem na Upravljačka ploća ona se otvori i odjednom piše Program Windows Explorer prestao je raditi. Nakon toga piše: Windows Explorer ponovno se pokreće i gasi se Upravljačka ploća. I tako uvijek. Neznam u čemu je problem stvarno.

AntonioZuti96

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo druže nisi sam... ista stvar kod mene... friška instalacija windowsa al jok... idem probat update, mada nisam siguran da smijem :) ak neko zna rjesenje nek pomogne ;)  Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Ne radi Upravljačka ploča

Piratske winse, jel tako?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

je... kapetan kuka ;)  jel postoji kakvo rjesenje? a da nije reinstalacija winsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisam tebe pitao :D ali ok, očito i ti i pokretač teme imate isti problem sa istim uzrokom.

Rješenje - original windowsi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

jep. original winsi da... oces mi kupit? btw problem sam rjesio, onaj Realtek za zvuk mi je radio nered. obrisah ga i sad radi sve ko sat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ako imaš love za taj PC koji ti je pod "Moj PC", onda imaš ~800kn za Windowse. Ne nikakve Ultimate i sl. već home premium npr. Evo, u ADMu 775kn. Ja bi takvima kao ti derao kazne. Komp od 6k kuna a nema 700 za windowse. Ja imam Sedmicu i XP legalne. Drugi komp koji je za net ima instaliran Mint.

[edit] - na rate još bolje. Mizernih 32.67kn na mjesec + par posto kamate = oko 40kn dodatno na ratu. Pa mene bi bilo sram...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 23:56 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan

da, samo cu ja taj komp otplacivati rate dok sam ziv, nazalost! a da sam uzeo winse, dug bi ostao i mojoj djeci... al necu duboko u OT.... eto mozda moze neko rjesit problem da si pregleda programe neke koji im slucajno mogu radit probleme. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

- bez obzira na cijenu, uvjek koristi 'original' windowse, ima dovoljno linkova na forumu za download čistog win+sp1. Tako ćeš barem potvrditi da je uzrok 'jogurt' ili otkriti mogući kvar, neispravan driver i sl. Za 'testiranje' je dovoljno mjesec dana...

(key i aktivacija su nešto drugo).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

poz ljudi pomoć kad instaliram drajvere realtek od zvućne, a radi se matićnoj asrock 970 extrem3 javlja grešku da windows explorer neradi da se pokreće i resetira na zaslon. to se događa kad idem u control panel, radi se o windowsima 7 legalni nisu pirati. kad obrišem drajvere od zvućne windowsi šljakjau bez greške pomoć unapred hvala

mišljenje po vama kakva je ova matićna asrockova

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice