Nakon reinstalacije OS-a Toshiba se gasi?

poruka: 8
|
čitano: 1.801
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
POMOĆ brzo..please...

Evo ovako, prijatelju formatiram laptop, Toshiba Satellite A300D-125. Format prođe u redu i čim dođe instalacija windowsa laptop se ugasi. Proba sam sa dvije različite verzije xp-a i na obe ista stvar. Molim vas ako je moguće šta prije odgovor..thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: POMOĆ brzo..please...

i meni se to jednom dogodilo, zbog visoke temperature u unutrašnjosti istog...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
POMOĆ brzo..please...

POMOĆ brzo..please...

Kakva je ovo tema?

Provjeri jesu li CD-ovi uredu i pokušaj ponovo. Ili sprži novi na x4 brzini.

Provjeri dali je u BIOS-u prebačen AHCI na IDE mod.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: POMOĆ brzo..please...
Bellatrix kaže...

POMOĆ brzo..please...

Kakva je ovo tema?

meni je to isto bilo sve dok nisam uredno nabavio bootabilni cd namjesio u biosu da se boota s cd i sve pokrenuo normalno , sad sve radi savršeno
q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan
POMOĆ brzo..please...

Ako si mijenjao instalacijske medije i isto se desava onda je ili temperatura u pitanju ili losa memorija u laptopu...probaj nekako omogucit bolji protok zraka dok se instalacija vrti...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
POMOĆ brzo..please...

fakat mi vec na onu stvar idu imena tema poput ove...i još "please" umjesto "molim vas" -.-

da si bio malo maštovitiji u smišljanju imena temi, sigurno bi joj se više ljudi odazvalo i dobio bi više odgovora. ovako možda pobereš i kineza

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nakon reinstalacije OS-a Toshiba se gasi?

Izvinjavam se zbog imena teme, nisam često po forumu i ovo sinoć sam na brzinu napisa jer nisam ima vrimena. Šta se tiče os-a bootabilan je i radi ok jer sam sebi prije par dana formatira komp., u biosu je na IDE a koliko sam i ja pretpostavia vjerojatno je temperatura u pitanju. Evo upravo vršim ponovo instalaciju pa ću javiti jel riješeno. Hvala na pomoći!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nakon reinstalacije OS-a Toshiba se gasi?

..ipak je pregrijavanje bio problem..pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice