Evo ovako, prijatelju formatiram laptop, Toshiba Satellite A300D-125. Format prođe u redu i čim dođe instalacija windowsa laptop se ugasi. Proba sam sa dvije različite verzije xp-a i na obe ista stvar. Molim vas ako je moguće šta prije odgovor..thx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i meni se to jednom dogodilo, zbog visoke temperature u unutrašnjosti istog...
POMOĆ brzo..please...
Kakva je ovo tema?
Provjeri jesu li CD-ovi uredu i pokušaj ponovo. Ili sprži novi na x4 brzini.
Provjeri dali je u BIOS-u prebačen AHCI na IDE mod.
POMOĆ brzo..please...
Kakva je ovo tema?
Ako si mijenjao instalacijske medije i isto se desava onda je ili temperatura u pitanju ili losa memorija u laptopu...probaj nekako omogucit bolji protok zraka dok se instalacija vrti...
fakat mi vec na onu stvar idu imena tema poput ove...i još "please" umjesto "molim vas" -.-
da si bio malo maštovitiji u smišljanju imena temi, sigurno bi joj se više ljudi odazvalo i dobio bi više odgovora. ovako možda pobereš i kineza
Izvinjavam se zbog imena teme, nisam često po forumu i ovo sinoć sam na brzinu napisa jer nisam ima vrimena. Šta se tiče os-a bootabilan je i radi ok jer sam sebi prije par dana formatira komp., u biosu je na IDE a koliko sam i ja pretpostavia vjerojatno je temperatura u pitanju. Evo upravo vršim ponovo instalaciju pa ću javiti jel riješeno. Hvala na pomoći!!!
..ipak je pregrijavanje bio problem..pozz