Imam vistu x64 vec 2mj i mogu reci da je carevina od OS-a.Ali nazalosto doslo je do problema.
Prije 3 dana insta sam drivere 8.10 x64 za vistu,i u igrama su mi se pocele dogadati cudne stvari.
Npr u fifi 09 na pocetku same utakmice ili po sredini mi pocinje strasno usporavati igra,i to traje nekih 10sek ili nes i nakon toga prestane,i uvjek se samo jednom dogodi kasnije vise se ne dogada.U novom Brothers in arms HH mi na misiji di je kisa nakon uvodne animacije zacrni se slika i camo cujem zvuk,al bez problema ulazim u meni(kad stisnem pauzu vide se uredno slova restart mission,quit i to...),isto mi se cudno dogada kada idem na CCC,pise da mi je rezolucija 1024x768,sto nije istina jer mi je cijelo vrijeme 1280x1024.Igram samo te dve igre pa neznam kako bi druge reagirale.Probo sam brisati i reinstalirati drivere al nema pomoci.Takoder bi zamolio nekog da mi objasni kako temeljito izbrisati graficke drivere i sve njegove postojece dijelove(sumnjam da je zbog toga),te ih instalirati na cisto...
Zahvaljujem na svakoj pomoći i savjetu!!!