Muke po driverima za grafu!!!

poruka: 6
|
čitano: 804
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam vistu x64 vec 2mj i mogu reci da je carevina od OS-a.Ali nazalosto doslo je do problema.

Prije 3 dana insta sam drivere 8.10 x64 za vistu,i u igrama su mi se pocele dogadati cudne stvari.

Npr u fifi 09 na pocetku same utakmice ili po sredini mi pocinje strasno usporavati igra,i to traje nekih 10sek ili nes i nakon toga prestane,i uvjek se samo jednom dogodi kasnije vise se ne dogada.U novom Brothers in arms HH mi na misiji di je kisa nakon uvodne animacije zacrni se slika i camo cujem zvuk,al bez problema ulazim u meni(kad stisnem pauzu vide se uredno slova restart mission,quit i to...),isto mi se cudno dogada kada idem na CCC,pise da mi je rezolucija 1024x768,sto nije istina jer mi je cijelo vrijeme 1280x1024.Igram samo te dve igre pa neznam kako bi druge reagirale.Probo sam brisati i reinstalirati drivere al nema pomoci.Takoder bi zamolio nekog da mi objasni kako temeljito izbrisati graficke drivere i sve njegove postojece dijelove(sumnjam da je zbog toga),te ih instalirati na cisto...

Zahvaljujem na svakoj pomoći i savjetu!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,2 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U control panelu odi na add-remove programs ili kako vec pise na visti (ja ima xp).Imas stavku ATI-software uninstall utility.Klikni na to i odaberi da ti sve obrise.Zatim odi u my computer,c disk,documents and settings,tvoje ime,local settings,aplication data i obrisi folder ATI.Moguce da je putanja u visti malo drugacija ali trebao bi je naci.E da prije toga moras ukljucit da vidis skrivene fajlove i foldere.Restartaj komp i nanovo instaliraj drivere.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 16:01 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Muke po driverima za grafu!!!

Ucini sam ja to,cak sam koristio driver swepper koji temeljito sve brise,ali uvjek kada inst ispocetka drivere sve stare postavke u CCC bi ostale iste kao i u starim driverima sto znaci da mi uvjek nesto izostane iz deinstalacije...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
17 godina

Nisam siguran za odgovor, ali idem probati.

Jesi počistio registry? mislim, ono što je i tamo ostalo od drivera

Bok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesam,ccleanerom,vista menagerom,sve zivo sam obriso,sve ati foldere,i one skrivene...SVE,i dalje nista ne pomaze jer sam maloprije opet instaliro i sve opet isto,sto znaci dam mi jedino preostaje rušenje OS-a.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
17 godina
neaktivan

jesi uspio riješit problem? U brothers in arms hh je bug koji se pojavljuje na tom levelu a zahvaća sve novije atijave kartice (malo googlaj black friday bug fix), meni se taj problem javlja u fc2, jel ti se u trayu pojavi žuti trokut a uskličnikom?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice