MSN problem

poruka: 7
|
čitano: 1.552
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
MSN problem
pitanje

ovako kad pricam preko msn i kad mi neko posalje wink ja ga nemogu vidjeti nego mi se javi poruka da moram instalirati flash player ali vec ga imam instaliran... instalirao sam jos par puta flash player i nista... kako da to rijesim??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN problem

Probaj s nekom novijom verzijom ak nemaš najnoviju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN problem
prihvaćeno rješenje
Imsovcanin kaže...

ovako kad pricam preko msn i kad mi neko posalje wink ja ga nemogu vidjeti nego mi se javi poruka da moram instalirati flash player ali vec ga imam instaliran... instalirao sam jos par puta flash player i nista... kako da to rijesim??

Ukoliko koristiš firefox i surfaš s njime i na njega si instalirao flash player onda mislim da znam što moraš uraditi!!
Idi s Internet Explorerom na youtube, ako dobiješ ponudu za instalaciju Flash playera instaliraj!
I to bi trebalo riješit!

Jer moraš imati Flash plugin i Flash ActiveX a ti vjerovatno imaš samo jedan!!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
MSN problem
autorov komentar

e hvala sad cu da probam, imam najnoviju verziju msn

0 0 hvala 0
16 godina
MSN problem
autorov komentar

radi.... :D hvala ljudi!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN problem---brzo treba mi pomoc

Ej ljudi pomazite...Instalirao sam novi msn,i sve uradio sta treba,ali mi nema kontakata...Dodani su i ima ih na starom ali ih nema na novom...Kao da su sakriveni...Pomazite...Plač BRZOOOOOOOOOOO...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN problem---brzo treba mi pomoc
Jocco kaže...

Ej ljudi pomazite...Instalirao sam novi msn,i sve uradio sta treba,ali mi nema kontakata...Dodani su i ima ih na starom ali ih nema na novom...Kao da su sakriveni...Pomazite...Plač BRZOOOOOOOOOOO...

ovaj topic je bio za taj problem... ali mislim da autor nije uspio riješiti problem!! No pročitaj sve postove i date prijedloge, možda i uspiješ!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice