danas sam instalirao windows live messenger 2009 i mail. i sad se prijavim na messenger i vidim da nemam ni jednog kontakta. a ako odem na profil tamo su svi. mogu li ih kako ubaciti u messenger? tražio sam načine ali nisam našao. pliz pomagajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dok ja dočekam rješenje, morao sam se vratiti na messenger 8.5. na njemu su svi kontakti, dok na 2009 nema nijednog, a zbilja bih htio imati 2009
ajde neka netko pomogne pliz... jer neda mi se ubacivat jednog po jednog i onda još čekat dok i oni prihvate mene.
molim pomoć...
neznam sta je to kod tebe, ja sam si prije par tjedana instaliro 2009 i svi su mi kontakti bili unutra, ali su mi se nakon par ulaženja u njega makli... samo sam izasao iz njega potpuno, i ponovno se ulogirao i sve je ponovno bilo na svom mjestu.....
Nije mi jasno sto se to desava. Meni je sve prepoznalo ok. Al ima jedna stvar da ti olaksa. U MSN postoji opcija da ides u meniju CONTACTS pa u padajucem meniju imas opciju SAVE INSTAN MESSAGING CONTACTS...
evo ti slika na ovom liku pa pogledaj: http://sinren.net/wp-content/uploads/2007/09/msncontacts.JPG
Kad to uradis, instaliraj MSN novi i ako ti ne prikazu se kontakt ti tu listu samo IMPORTUJ! Tj, idi kao i za snimanje samo na opciju IMPORT INSTAN MESSAGING CONTACTS...
Ja alternativu ne znam.
pozdrav
neznam sta je to kod tebe, ja sam si prije par tjedana instaliro 2009 i svi su mi kontakti bili unutra, ali su mi se nakon par ulaženja u njega makli... samo sam izasao iz njega potpuno, i ponovno se ulogirao i sve je ponovno bilo na svom mjestu.....
Pročitaj ovaj Thread i shvatit ćeš što moraš uraditi!!!! Ak nesto nije jasno pitaj.....
Nije mi jasno sto se to desava. Meni je sve prepoznalo ok. Al ima jedna stvar da ti olaksa. U MSN postoji opcija da ides u meniju CONTACTS pa u padajucem meniju imas opciju SAVE INSTAN MESSAGING CONTACTS...
evo ti slika na ovom liku pa pogledaj: http://sinren.net/wp-content/uploads/2007/09/msncontacts.JPG
Kad to uradis, instaliraj MSN novi i ako ti ne prikazu se kontakt ti tu listu samo IMPORTUJ! Tj, idi kao i za snimanje samo na opciju IMPORT INSTAN MESSAGING CONTACTS...
Ja alternativu ne znam.
pozdrav
jel može još netko pomoći?
sad sam instalirao messenger a da prije toga nisam deinstalirao stari i opet nema kontakata, a nema ni kad prvo izbrišem stari pa instaliram novi?
stvarno ne kužim zašto je tako?
jel može još netko pomoći?
sad sam instalirao messenger a da prije toga nisam deinstalirao stari i opet nema kontakata, a nema ni kad prvo izbrišem stari pa instaliram novi?
stvarno ne kužim zašto je tako?
otvorio sam i tamo temu, ali dok se onde ne riješi ovdje su prijedlozi još uvijek dobro došli...
izgleda da te neko hackiro.......danas je to vrlo lako uradit
izgleda da te neko hackiro.......danas je to vrlo lako uradit
Zato sam ja na starom Mesengeru jer je bolje se drzat onog pravila ako nije pokvareno ne popravljaj treba pricekat dok nesretni Microsoft pokrpa hrpu gresaka na novom mesengeru pa onda prec na njega jer ovaj novi im sepa i to jako puno ljudi s njim ima problema treba se strpit dok ne poprave slamparaj tako to je obicno!!!
Meni radi sve OK sa msn 2009
jel deinstaliras ili napravis upgrade?
ja sam na 10 komjutera dignuo msn na upgrade i imaju adrese, nikad cuo za ovo
jel deinstaliras ili napravis upgrade?
ja sam na 10 komjutera dignuo msn na upgrade i imaju adrese, nikad cuo za ovo
e ovako... da ne pokrećem novu temu...
prije sam msn instalirao s ovime, a sada s ovime. i sada se uopće ne mogu prijavit. kad kliknem na sign in pojavi se prozorčić u kojem piše da me trenutno ne može spojit blabla i tu se nalazi link Get more information ali ništa od toga što sam napravio ne pomaže. uopće se ne mogu prijavit. šta da radim?
danas sam instalirao windows live messenger 2009 i mail. i sad se prijavim na messenger i vidim da nemam ni jednog kontakta. a ako odem na profil tamo su svi. mogu li ih kako ubaciti u messenger? tražio sam načine ali nisam našao. pliz pomagajte

e ovako... da ne pokrećem novu temu...
prije sam msn instalirao s ovime, a sada s ovime. i sada se uopće ne mogu prijavit. kad kliknem na sign in pojavi se prozorčić u kojem piše da me trenutno ne može spojit blabla i tu se nalazi link Get more information ali ništa od toga što sam napravio ne pomaže. uopće se ne mogu prijavit. šta da radim?

instalirani su 2.0 SP1, 3.0 SP1 i 3.5
instaliraj stari, kopiraj si kontakte u npr notepad, instliraj novi, dodaj kontakte..
malo duza procedura ali koliko se vec mucis jako lagana
instalirani su 2.0 SP1, 3.0 SP1 i 3.5
instaliraj stari, kopiraj si kontakte u npr notepad, instliraj novi, dodaj kontakte..
jel ima još kakvih prijedloga? ja još uvijek nisam rješio probelm. jel imao tko sličan problem i jeli ga kako rješio?
pa jesi ti prisebi pa to je nesto najlakse imas gore u desnom kutu malog covjeculjka s plusom i kliknes na njega i eto ti sva mudrost