Nestali MSN kontakti

poruka: 28
|
čitano: 8.693
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti
pitanje

danas sam instalirao windows live messenger 2009 i mail. i sad se prijavim na messenger i vidim da nemam ni jednog kontakta. a ako odem na profil tamo su svi. mogu li ih kako ubaciti u messenger? tražio sam načine ali nisam našao. pliz pomagajte

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti
autorov komentar

dok ja dočekam rješenje, morao sam se vratiti na messenger 8.5. na njemu su svi kontakti, dok na 2009 nema nijednog, a zbilja bih htio imati 2009

ajde neka netko pomogne pliz... jer neda mi se ubacivat jednog po jednog i onda još čekat dok i oni prihvate mene.

molim pomoć...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti

neznam sta je to kod tebe, ja sam si prije par tjedana instaliro 2009 i svi su mi kontakti bili unutra, ali su mi se nakon par ulaženja u njega makli... samo sam izasao iz njega potpuno, i ponovno se ulogirao i sve je ponovno bilo na svom mjestu.....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti

Pročitaj ovaj Thread i shvatit ćeš što moraš uraditi!!!! Ak nesto nije jasno pitaj.....Namigiva

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nestali MSN kontakti

Nije mi jasno sto se to desava. Meni je sve prepoznalo ok. Al ima jedna stvar da ti olaksa. U MSN postoji opcija da ides u meniju CONTACTS pa u padajucem meniju imas opciju SAVE INSTAN MESSAGING CONTACTS...

evo ti slika na ovom liku pa pogledaj: http://sinren.net/wp-content/uploads/2007/09/msncontacts.JPG

Kad to uradis, instaliraj MSN novi i ako ti ne prikazu se kontakt ti tu listu samo IMPORTUJ! Tj, idi kao i za snimanje samo na opciju IMPORT INSTAN MESSAGING CONTACTS...

Ja alternativu ne znam.

pozdrav

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Box2510 kaže...

neznam sta je to kod tebe, ja sam si prije par tjedana instaliro 2009 i svi su mi kontakti bili unutra, ali su mi se nakon par ulaženja u njega makli... samo sam izasao iz njega potpuno, i ponovno se ulogirao i sve je ponovno bilo na svom mjestu.....

a jesi li prije instaliranja 2009 deinstalirao stari messenger?

Bellatrix kaže...

Pročitaj ovaj Thread i shvatit ćeš što moraš uraditi!!!! Ak nesto nije jasno pitaj.....Namigiva

nije mi baš pomoglo, jer su svi koji su imali probleme dobili rješenja na pm

Adin kaže...

Nije mi jasno sto se to desava. Meni je sve prepoznalo ok. Al ima jedna stvar da ti olaksa. U MSN postoji opcija da ides u meniju CONTACTS pa u padajucem meniju imas opciju SAVE INSTAN MESSAGING CONTACTS...

evo ti slika na ovom liku pa pogledaj: http://sinren.net/wp-content/uploads/2007/09/msncontacts.JPG

Kad to uradis, instaliraj MSN novi i ako ti ne prikazu se kontakt ti tu listu samo IMPORTUJ! Tj, idi kao i za snimanje samo na opciju IMPORT INSTAN MESSAGING CONTACTS...

Ja alternativu ne znam.

pozdrav

e vidiš. to mi je poslije palo na pamet. i kad sam to napravio na starom messengeru, ponovno sam instalirao 2009 i napravio import. ali tek se onda svim tim kontaktima poslalo ono da te drugi korisnik pita bla bla i hoćeš li ga dodati na svoju listu, znate o čemu govorim. ali tko će čekati dok svi prihvate. a nije mi jasno zašto me moraju prihvatiti kad su me već prije jednom prihvatili??
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti
autorov komentar

jel može još netko pomoći?

sad sam instalirao messenger a da prije toga nisam deinstalirao stari i opet nema kontakata, a nema ni kad prvo izbrišem stari pa instaliram novi?

stvarno ne kužim zašto je tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel može još netko pomoći?

sad sam instalirao messenger a da prije toga nisam deinstalirao stari i opet nema kontakata, a nema ni kad prvo izbrišem stari pa instaliram novi?

stvarno ne kužim zašto je tako?

Ma čini mi se da ćeš morati od Help and Support tima tražiti da ti ubace kontakte jer u onom linku(temi) što sa  ti ja dao ljudi su dali svoje adrese na PM da im oni pošalju kontakte!
Postaj tamo da trebaš pomoć pa možda ti se oni ubrzo jave i riješe to!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 21:36 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti
autorov komentar

otvorio sam i tamo temu, ali dok se onde ne riješi ovdje su prijedlozi još uvijek dobro došli...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

izgleda da te neko hackiro.......danas je to vrlo lako uradit

16 godina
neaktivan
autorov komentar
dogman kaže...

izgleda da te neko hackiro.......danas je to vrlo lako uradit

ma nije. u mesesngeru 8.5 su svi kontakti, a u messengeru 2009 nema ni jednog

evo tema koju sam ondje otvorio. hehe

a vidim da ima puno koji nemaju nijednog kontakta. stalno vidim teme deleted contacts, empty contact list, contacts gone...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 0:10 (jurluk).
17 godina
Nestali MSN kontakti

Zato sam ja na starom Mesengeru jer je bolje se drzat onog pravila ako nije pokvareno ne popravljaj treba pricekat dok nesretni Microsoft pokrpa hrpu gresaka na novom mesengeru pa onda prec na njega jer ovaj novi im sepa i to jako puno ljudi s njim ima problema treba se strpit dok ne poprave slamparaj tako to je obicno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
zato sam se i vratio na messenger 8.5. kad poprave probleme inda idem na 2009
16 godina
neaktivan

Meni radi sve OK sa msn 2009

17 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti

jel deinstaliras ili napravis upgrade?

ja sam na 10 komjutera dignuo msn na upgrade i imaju adrese, nikad cuo za ovo

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Hacker-ri kaže...

jel deinstaliras ili napravis upgrade?

ja sam na 10 komjutera dignuo msn na upgrade i imaju adrese, nikad cuo za ovo

pa prvo sam deinstalirao stari pa instalirao novi i nije bilo kontakata. onda sam deinstalirao stari i napravio upgrade na novi i opet nije bilo. i sad sam na starom
16 godina
neaktivan
MSN problem!!! Ludim...
autorov komentar

e ovako... da ne pokrećem novu temu...

prije sam msn instalirao s ovime, a sada s ovime. i sada se uopće ne mogu prijavit. kad kliknem na sign in pojavi se prozorčić u kojem piše da me trenutno ne može spojit blabla i tu se nalazi link Get more information ali ništa od toga što sam napravio ne pomaže. uopće se ne mogu prijavit. šta da radim?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

danas sam instalirao windows live messenger 2009 i mail. i sad se prijavim na messenger i vidim da nemam ni jednog kontakta. a ako odem na profil tamo su svi. mogu li ih kako ubaciti u messenger? tražio sam načine ali nisam našao. pliz pomagajte

imala sam identican problem i reinstalacija msn je nekim cudom pomogla..
LUXX je dobio mail sa slikom mojih hr i grckih osobnih isprava Zato tisina!!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Vane kaže...
imala sam identican problem i reinstalacija msn je nekim cudom pomogla..
 ma meni ništa ne pomaže. ni reinstalacija, ni čista instalacija, ni upgrade. ludim!!! Viče
16 godina
neaktivan
RE: MSN problem!!! Ludim...
jurluk kaže...

e ovako... da ne pokrećem novu temu...

prije sam msn instalirao s ovime, a sada s ovime. i sada se uopće ne mogu prijavit. kad kliknem na sign in pojavi se prozorčić u kojem piše da me trenutno ne može spojit blabla i tu se nalazi link Get more information ali ništa od toga što sam napravio ne pomaže. uopće se ne mogu prijavit. šta da radim?

A dobro ti tebe muči taj MSN.Smijeh
Vidim da si prvi link dao na microsoft a drugi je na softpediju.
Nije dobro instalirat s softpedije, kad imaš microsoft. A i program je svakako freeware.
Možda ti imaju neki koflikti sad pošto si ga više puta instalirao i deinstalirao...
Imaš li NET framework? i koju verziju?
16 godina
neaktivan
autorov komentar

instalirani su 2.0 SP1, 3.0 SP1 i 3.5

16 godina
protjeran

instaliraj stari, kopiraj si kontakte u npr notepad, instliraj novi, dodaj kontakte..

malo duza procedura ali koliko se vec mucis jako lagana

LUXX je dobio mail sa slikom mojih hr i grckih osobnih isprava Zato tisina!!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

instalirani su 2.0 SP1, 3.0 SP1 i 3.5

A neznam stvarno što bih ti rekao, kad si sve pokušavao.. reinstalacija ne pomaže, upgrade ne pomaže.... hmm baš problemi.
Pa ako baš nema nade pređi na yahoo messenger.. napravi e-mail i prebaci kontakte s MSN-a(nadam se da koristiš XP i da radi barem onaj stari messenger što dođe s Windowsima)
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Vane kaže...

instaliraj stari, kopiraj si kontakte u npr notepad, instliraj novi, dodaj kontakte..

već sam razmišljao o tome. ali kad ja njih dodam na listu prvo se njima pojavi pozivnica da sam ih ja dodao i onda oni odlučuju hoće li me prihvatiti ili ne. a to bi moglo potrajati jer imam dosta kontakata
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Vane kaže...

već sam razmišljao o tome. ali kad ja njih dodam na listu prvo se njima pojavi pozivnica da sam ih ja dodao i onda oni odlučuju hoće li me prihvatiti ili ne. a to bi moglo potrajati jer imam dosta kontakata
 A kako to planiraš napraviti?
Pa kontakti nisu " U MSN-U" već su na e-mail adresi! Ti ćeš imati svoje kontakte i da se prijaviš čak s nekog računala u SAD-u kao što možeš imati kad si doma.
Dakle to ti nebi pomoglo.
Jedino da napraviš novi e mail pa se probaj s njim ulogirati!! To ti je minut posla. Ako uspiješ ući, onda ti nešto ne štima s e-mail adresom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 18:45 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...
...
Pa kontakti nisu " U MSN-U" već su na e-mail adresi! Ti ćeš imati svoje kontakte i da se prijaviš čak s nekog računala u SAD-u kao što možeš imati kad si doma.
...
ma to znam , ali jednostavno sa messengerom 2009 to mi ne radi.

Bellatrix kaže...
...
Jedino da napraviš novi e mail pa se probaj s njim ulogirati!! To ti je minut posla. Ako uspiješ ući, onda ti nešto ne štima s e-mail adresom.
 probao sam i sa svojim drugim mailom i opet neće
16 godina
neaktivan
Nestali MSN kontakti
autorov komentar

jel ima još kakvih prijedloga? ja još uvijek nisam rješio probelm. jel imao tko sličan problem i jeli ga kako rješio?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa jesi ti prisebi pa to je nesto najlakse imas gore u desnom kutu malog covjeculjka s plusom i kliknes na njega i eto ti sva mudrost

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice