Missing msvcp71.dll u I-Fluidu

poruka: 5
|
čitano: 2.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

kupio sam igru originalnu I-Fluid. Imam problem sa njom. Naime kada je pokušam pokrenuti javi se poruka: The program can't start because MSVCP71.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Igra je najnovije updejtana, pokušao sam i skinuti taj dll i staviti ga u system32, pokušao sam i C++ Redist skinuti i instalirati, ali ništa od svega toga. Čitao sam i ovdje i sada ne znam više što da radim. Igru sam kupio prije par dana u algoritmu, ne preko steama. Ali problem je isti.

Ima li itko sličnih iskustava i može li mi netko pomoći? Pokušao sam i na windowsu xp 32-bit i na svom windows 7 64-bit. Ni jedno ni drugo ne radi.

Eto, nadam se da postoji neko riješenje. Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

to je zbog direct x - instaliraj direct x koji ti se nalazi u program files u direktoriju te igre ako ga tamo nema skini dx naj noviji - za tu igru mozes upisati- ili skkni service pack 1 za win 7 i to ce ti rjesit sve pronleme - jedino sto sp1 ima 2gb i instalacija traje pola sata ali svejedno ce ti trebati za igre ubuduce osim ako neces na win 8 uskoro -

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Missing msvcp71.dll u I-Fluidu
PR0MATRAC kaže...

to je zbog direct x - instaliraj direct x koji ti se nalazi u program files u direktoriju te igre ako ga tamo nema skini dx naj noviji - za tu igru mozes upisati- ili skkni service pack 1 za win 7 i to ce ti rjesit sve pronleme - jedino sto sp1 ima 2gb i instalacija traje pola sata ali svejedno ce ti trebati za igre ubuduce osim ako neces na win 8 uskoro -

Nema direct x-a u folderu igre :( A direct x mi je najnoviji 11-ica. SP1 za windowse 7 imam. I više nemam ideja zašto to ne radi :( Da tražim povrat novca ili zamjenu? :(

17 godina

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Tnx radi! Hvala :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice