imam problem sa igrom league of legends
naime sve je ljepo radilo do danas kada mi je rekao da ne moze uspostavitri konekciju sa serverom.
u firewallu je league of legends odobren.
zasto se to dogada?
evo i slike:
naime sve je ljepo radilo do danas kada mi je rekao da ne moze uspostavitri konekciju sa serverom.
zasto se to dogada?
evo i slike:
nikad nisam imao slican problem,jesi probao reinstall??
Nekad(ne bas tako rijetko) im se ruse serveri,pa je mozda u tome problem,pokusaj kasnije pa javi radi li
ma reinstalo sam ju vec par puta i skroz isti problem
a nevjerujem da je do servera jer mi to nece vec par dana a moji frendovi normalno igraju
pa kaze ti da firewall blokira,jesi li odblokirao?
pise ti u prvom postu da jesam
zasto se to dogada?
evo i slike:
imao sam nekakav sličan takav problem i reinstalirao sam igru i radilo je poslje ,probaj pa javi :)
Ja sam imao ISTI problem, nisam ništa reinstalirao, to je do servera, svima se to desilo, te sam samo ugasio igru, i nakon 20 minuta sve 5 radilo.
Meni opet lol steka ja sam sve probo ponovo instaliro srusio window i ponovo instaliro naravno sve drajvere directx net framework sve sto sam vidio i mogo i opet mi steka :S pomozite
Tako je meni bilo na europan pa sam lijepo skinuo north america i sve je lijepo radilo
Ekipa samo da vam javim da imate specijalizirani forum za sve vezano uz lol u hrvata - www.lol-hr.com . Ako bude kakvih upita slobodno se obratite meni ili ostalim administratorima i članovima.
molio bi za pomoc,nisam neki strucnjak za kompjuter ali sam lud za lol-om. sada mi se poceo javljati problem prilikom logina i ne znam sta da uradm evo slika sta pise. http://imageshack.us/photo/my-images/825/asdzpu.jpg/ mollim vas pomozide :D
e ovako,imam jedan problem skinem lol,instaliram sve normalno,i kad otvorim ikonu nemoze da mi otvori patcher,kaze kako ima neku gresku,ako je iko imao ovakav problem i uspio ga rijesiti neka kaze kako,jer stvarno moram opet poceti igrat