S konfom od 11.500 ne idu igre na max!? zaključana tema

poruka: 256
|
čitano: 38.590
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: S konfom od 11.500 ne idu igre na max!?
mrog 33 kaže...

evo zaključili smo da ti nije greška u kompu, nego jednostavno 5870 nije u stanju tjerati baš sve na fullhd sa filtrima aa, i max detaljima. Isključi aa iaf i ići će ti normalno

nije tacno ja imam GTS250 1gb pa tjeram sve igre na high.al sve na high sa rezom 1920x1080 a njegova je grafa jaca od moje stoga nesto tu nestima kod slaganja mozda se neki djelovi kompa ne podudaraju..

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
14 godina
protjeran
_CR7_ kaže...

...ljudi meni steka need for speed SHFT I UNDERCOVER...znam da nisam to napiso al mislio sam j.... te igre kad sam ih vec prije preso na drugom kompu...jedine igre koje idu na max:call of duty:4,5,6 i 7 ide i GRID...malo cima i Bad Company2 i NFS HP kad vozim po kisnom vremenu..{#}.

To se ne smije desavati,ta tvoja konfa mora goniti BFBC2 na max 1920x1080 (dx11) na 50fps !

um caruje dok snaga ne popizdi
17 godina
_CR7_ kaže...

...jel to bitno...kaki je taki je nema tu vise promjene...al po mom misljenju sve bi igre trebale na max...sa 5970 ti nije isla "kriza" na max  ma nemoguce!?..

itekako moguce da si probo znao bi..

nisam te pitao ko ti je slagao konfu na papiru nego, tko ti je sastavljao komp, ko ti je stavljo komponente u kuciste?

15 godina
neaktivan
S konfom od 11.500 ne idu igre na max!?

...pa to vam ja pricam ima da lete igre bez greske na max...neki tu mal jedu govna...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:38 (_CR7_).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
_CR7_ kaže...

...jel to bitno...kaki je taki je nema tu vise promjene...al po mom misljenju sve bi igre trebale na max...sa 5970 ti nije isla "kriza" na max  ma nemoguce!?..

nisam te pitao ko ti je slagao konfu na papiru nego, tko ti je sastavljao komp, ko ti je stavljo komponente u kuciste?

...procitaj sta je ovaj gore napiso...ko kog sad tu jebe?????????????...

15 godina

Pa onda ti je jasno da ta tvoja "turbomax..." brza konfa,i nije bas brza toliko koliko su ti rekli u ducanu. Vidis da ti ljudi slicnih konfiguracija kao sto je tvoja kazu isto,i imaju slicne rezultate u 3d mark vantage. Ruku na srce,je brza ali ti si ipak ocekivao previse.Uci u igru i staviti sve na extra high i onda se upitat zasto steka je po meni cudno.I sam si rekao da ti radi ok kad smanjis rezoluciju.Prilagodi se onda postavkama na kojima ti radi ok i uzivaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:49 (tadic).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
mrog 33 kaže...

evo zaključili smo da ti nije greška u kompu, nego jednostavno 5870 nije u stanju tjerati baš sve na fullhd sa filtrima aa, i max detaljima. Isključi aa iaf i ići će ti normalno

nije tacno ja imam GTS250 1gb pa tjeram sve igre na high.al sve na high sa rezom 1920x1080 a njegova je grafa jaca od moje stoga nesto tu nestima kod slaganja mozda se neki djelovi kompa ne podudaraju..

Ajd ne laži, ja imam skoro isti komp ko i ti, tj. imao sam prije kad sam imao 9800GTX+ i nejdu mi sve igre na max niti na 1280*1024, mislim idu ali na kako bi trebale jer u zahtjevnijim scenama znaju zaštekati. pod max mislim full detalji i 8xaa i 16xaf

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:54 (mrog 33).
17 godina
neaktivan

pa daj odvrti taj 3d mark i pošalji sliku ali stavi sve na full pa da vidimo rezultat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
schnellman kaže...

pa daj odvrti taj 3d mark i pošalji sliku ali stavi sve na full pa da vidimo rezultat

...imas na petoj strani sliku,al ne na max nego na high jel na max nece...

15 godina
mrog 33 kaže...
tpg kaže...
mrog 33 kaže...

Ajd ne laži, ja imam skoro isti komp ko i ti, tj. imao sam prije kad sam imao 9800GTX+ i nejdu mi sve igre na max niti na 1280*1024, mislim idu ali na kako bi trebale jer u zahtjevnijim scenama znaju zaštekati. pod max mislim full detalji i 8xaa i 16xaf

lazem jel..ok onda lazem kako bi volio da dođes do mene da se uvjeris sto bi lagao zar do toga doslo

17 godina
_CR7_ kaže...
toxic kaže...
_CR7_ kaže...

...procitaj sta je ovaj gore napiso...ko kog sad tu jebe?????????????...

nema on sta pisat ja te jos jednom pitam ko ti je sastavljo komp... postoji mogucnost da nesot nije dobro spojeno.. postoji mogucnost da se nesto pregrijava postoji 100 mogucnosti zato idemo lijepo to sredit i izbacivat 1 po jednu mogucnost van..

kolike su ti temperature procesora u idle koliko u loadu?

kolika ti je temperatura graficke u idle koliko u loadu?

kazem nfs nebi trebo stekat nit ipod razno kao ni bc2.. nesto tu smrdi i kraj price..

al opet ti kazem bilo kako bilo crysis nikad neces igrat sa tom konfom sa najvecim postavkama takoder kao  i metro2033 sve ostalo trenutno bi trebao moci

15 godina
neaktivan

crysis neće na na max????

hahah

crysis i crysis warhead imaju bugova,ali sa tim kompom ide sve na max.

ja imam nešto i slabiji sa hd 5850 i sve ide na max i to kako lijepo vrti.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

...pa ovo je ludnica jedan ovako drugi onako kaze...al ja vjerujem da sa mojom konfom ide crysis na max...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
schnellman kaže...

...imas na petoj strani sliku,al ne na max nego na high jel na max nece...

Pa tako reci vidio sam prošli test ako neće na max onda ti je grafička.

15 godina

Bump

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

nema on sta pisat ja te jos jednom pitam ko ti je sastavljo komp... postoji mogucnost da nesot nije dobro spojeno.. postoji mogucnost da se nesto pregrijava postoji 100 mogucnosti zato idemo lijepo to sredit i izbacivat 1 po jednu mogucnost van..

...sastavljali su ovi iz Linksa,a ja sam reko sta da mi stave..

15 godina
neaktivan
schnellman kaže...

Pa tako reci vidio sam prošli test ako neće na max onda ti je grafička.

..jel to znaci da je grafa slaba ili da nevalja nes s grafom??..

17 godina
Terminator91 kaže...

crysis neće na na max????

hahah

crysis i crysis warhead imaju bugova,ali sa tim kompom ide sve na max.

ja imam nešto i slabiji sa hd 5850 i sve ide na max i to kako lijepo vrti.

aj ne kenjaj....

ako jedna gtx480 i jedna hd5970 nemogu vrtit crysis kako treba na 1920 x 1200 rezi kako ces onda ti sa hd5850??

jedino ako igras na 1280 x 1024 rezi..

btw imas 120 testova sta govore protiv tebe tak da nemoj lupat kako igras crysis na max preko igrivih 50 fpsa

lako stavit sve na max a kad ono 30 fpsa jbte

evo ti link, i to ne sve na max na crysis warhead i to sa ocanom 5850 na 1920 x 1200 rezi je 25 fpsa sta nije igrivo

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd5850/8.htm

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 21:00 (toxic).
17 godina
neaktivan

osim toga sve sam ti napisao kaj moraš napravit ako to neznaš sam nekog si pozovi jer ako meni NFS HP2 radi na max( upravo ga igram) na generaciju starijem kompu mora i tebi bez ikakvog cukanja u igri( Meni radi i na 2048x1536 sto mi je max rezolucija monitora bez problema pa mora i tebi)a Ali da bi točno znao u čemu je problem moraš ići odpočetka a to sam ti već sve napisao i neda mi se ponavljat.mada me ova tema baš zabavlja.Pusti priče tipa probaj ovo i ono i kreni odpočetka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
schnellman kaže...

osim toga sve sam ti napisao kaj moraš napravit ako to neznaš sam nekog si pozovi jer ako meni NFS HP2 radi na max( upravo ga igram) na generaciju starijem kompu mora i tebi bez ikakvog cukanja u igri( Meni radi i na 2048x1536 sto mi je max rezolucija monitora bez problema pa mora i tebi)a Ali da bi točno znao u čemu je problem moraš ići odpočetka a to sam ti već sve napisao i neda mi se ponavljat.mada me ova tema baš zabavlja.Pusti priče tipa probaj ovo i ono i kreni odpočetka.

...e moj pajdo..bilo i od pocetka i od kraja pa nis...jedino jos ostaje da se nes proba u biosu..

17 godina
neaktivan

Ovo je problem za Housa M.D. :))

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 21:14 (Maximus).

1 0 hvala 0
15 godina
i za CSI oni su svemoguci vide cak i kroz zatvoreno kuciste koji je unutre problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
schnellman ne pricaj gluposti.

Asrock je odlican brand u zadnje vrijeme te ima najbolje maticne u nizem segmentu, i odlicne u visem cjenovnom rangu. Imao sam ih par tak da znam o cem govorim. Ako je maticna neispravna ne bi to primijetio samo u igrama, a sto se tice tog da se maticna i ram 'ne vole' nama nikakve veze s stvarnoscu. Svaki ram predviden za tu platformu ce radit kak spada, jedino po cemu se razlikuju je mogucnost oc-anja.

Netočno. Inače, "konfa" od 11.500 nije nešto tako posebno, a sigurno i nikada nešto s čime igre idu na max par godina. Ako idu na max i kad je tek kupljena, imaš sreće.

Bitna ti je grafička kartica i tek onda procesor. Grafička kartica je 80% odrednica performansi u igrama, a procesor tek kod pojedinih novih igara može značiti razliku i to ne toliko u samom taktu, koliko broju jezgara.

5870 je odlična kartica, ali daleko od kartice koja sve vrti na max - za to ti trebaju dvije 5970. 5870 je kartica koja će većinu vrtjeti na razumno postavljenim postavkama, najčešće srednje visokim rezolucijama tekstura i otprilike max 2X AA. Sve više od 2X AA smrt je za bilo što slabije od dvoglave radeonke/GTX480.

Crysis zaboravi igrati na "max" na tom hardveru.

Asrock nije odlična, nego dobra ploča. Ništa više od toga.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 21:46 (naxeem).
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
mrog 33 kaže...
tpg kaže...
mrog 33 kaže...

lazem jel..ok onda lazem kako bi volio da dođes do mene da se uvjeris sto bi lagao zar do toga doslo

Gle, i meni idu sve na max, al to neradi kako treba, što znači 60FPS-a neki avg, i da nepada ispod 40, ili bar 30. E kad će ti tak igre radit na max detaljima i aai af onda možeš reći da ti idu na max kako treba

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Netočno. Inače, "konfa" od 11.500 nije nešto tako posebno, a sigurno i nikada nešto s čime igre idu na max par godina. Ako idu na max i kad je tek kupljena, imaš sreće.

Bitna ti je grafička kartica i tek onda procesor. Grafička kartica je 80% odrednica performansi u igrama, a procesor tek kod pojedinih novih igara može značiti razliku i to ne toliko u samom taktu, koliko broju jezgara.

5870 je odlična kartica, ali daleko od kartice koja sve vrti na max - za to ti trebaju dvije 5970. 5870 je kartica koja će većinu vrtjeti na razumno postavljenim postavkama, najčešće srednje visokim rezolucijama tekstura i otprilike max 2X AA. Sve više od 2X AA smrt je za bilo što slabije od dvoglave radeonke/GTX480.

..po tom tvom onda onaj koji da za konfu cc5k nemoze ni pokrenit crysis...sto ne ide crysis ne idu jos par igara na max koje sam tu napiso..sta imas na to rec!?..

16 godina
protjeran
Kod nekih dinamičnijih igara, veliku ulogu može imati i odziv monitora, što je odziv veći, izgledat će kao da igra trza (tako sam čuo, nisam provjerio).
WP

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
naxeem kaže...

..po tom tvom onda onaj koji da za konfu cc5k nemoze ni pokrenit crysis...sto ne ide crysis ne idu jos par igara na max koje sam tu napiso..sta imas na to rec!?..

Pa u konfu od 5k ne možeš složiti ništa jače od 5770, što je nedovoljno za igranje Crysisa na medium detaljima i 1920xhhhh rezoluciji. AA zaboravi.

Na tome što imaš možeš igrati igre s max detaljima na 1920x1200 u 40-60FPS-a i to s max 2x AA. Novije igre. Nitko ne priča o CoD-u 2. Za Crysis 1920x1200, 4xAA i sve max, treba ti daleko snažnija kartica, tj. više njih.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
naxeem kaže...

Tako je. Prije par godina, nabavili smo konfu za 35000kn (bez monitora) i isto neke igre kao Crysis nisu bas radile kako treba na max detaljima. Neznam zasto  netko ocekuje da je danas drugacija situacija...

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan

...bogami zajeban ovaj sport..{#}

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
_CR7_ kaže...

...pa ovo je ludnica jedan ovako drugi onako kaze...al ja vjerujem da sa mojom konfom ide crysis na max...

Samo ti vjeruj...

um caruje dok snaga ne popizdi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice