Komp se smrzava kad otvorim video na youtube-u

poruka: 6
|
čitano: 3.225
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Nisam baš aktivan na forumu, ali imam jedan problem pa bi molio pomoć!

U zadnje vrijeme mi se dešava da kad otvorim bilo koji video na youtube, vimeo i sl. stranicama komp se smrzne, miša i dalje mogu micati po ekranu, ali što god kliknem ne reagira, i nakon nekoliko klikova čuje se jedan bip iz matične i to je to, onda nemogu ni miša micat ni niš, jedini način je restart na dugme... 

To mi se dešavalo i prije, ali sam reinstalirao flash i shockwave i nije više zezalo do nekidan kad mi je dalo poruku da je "flash shockwave" naišao na problem i da se mora zatvoriti! Onda sam ga deinstalirao i ponovo instalirao up to date verziju i od tada zeza to sa videom ponovo kao i prije! Nerazumijem u čemu je problem! Probao sam očistit i registry sa Ccleanerom, ali 0 bodova!

Os je WinXP!

Svaka pomoć dobrodošla, jer razmišljam da srušim win i stavim sedmicu pošto je svi hvale, ali imam brdo toga na kompu i neda mi se spašavat večinu toga :D

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako se ne varam, Shockwave Player i Flash Player su dve različite stvari (barem su bile). Skini i instaliraj Flash Player i updateuj drivere za grafičku (moguće je da je problem sa hardverskom akceleracijom), probaj sa različitim browserima (ovo možeš prvo ako već nisi) i, na kraju, ako ostalo ne pomogne, probaj da disableuješ hardversku akceleraciju za Flash Video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako koristiš Mozillu probaj Chrome. Jer sve novije verziju od 3.6 nevaljaju ama baš ništa stalno se frezzeaju i takve gluposti.

Dont Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se smrzava kad otvorim video na youtube-u

Probao sam na mozilli, chromu, ironu, palemoonu, safariju i operi, i na svima se dešava ista stvar...

Stavio sam i novi flash i novi shockwave i uzalud sve to!

JEdino mi nije jasan ovaj "bip" iz matične, to znači da nešto ne štima sa hardwerom pretpostavljam? Moguće stvarno da su driveri u pitanju?

Matična je Gigabyte GA-P35-S3G  (5 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN),  a grafička kartica ASUS EAH6950 Series.

17 godina

Kao što sam napisao, probaj da updateuješ drivere za grafičku, a ako ni to ne pomogne, da disableuješ podršku za hardversku akceleraciju za flash video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se smrzava kad otvorim video na youtube-u

Ovo je nevjerojatno {#}

Skinuo sam update za grafu ali nisam još niš instalirao, ali je u međuvremenu komp sam od sebe proradio... :O Ništa nisam dirao, samo se jednom resetirao i kad su se digli win i probam upalit youtube video, radi sve ko da nikad ništa nije bilo! Nije mi apsolutno ništa jasno, ali sad dok radi, neču prčkat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice