Kako da saznam neciju MAC adressu zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 3.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako da saznam neciju MAC adressu

pozz svima....ja sam armin iz bosne sam....zanima me da li ima program preko kojeg mogu saznati neciju MAC adresu...drug pitanje:imam mac adresu od jednog tipa,,usrername i njegov pasword od konekcije na internet...da li je moguce ako se spojim s njegovom mac adresom i njegovim racunom....hvala unaprijed...poozzz

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav armine iz bosne! Osmijeh

možeš ali to što ti želiš je ilegalno i zabranjeno na ovom forumu. Malo googlaj i naći ćeš što te zanima. Za početak odi na www.astalavista.com i tamo malo traži.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2008 19:50 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako da saznam neciju MAC adressu

jar ane isho sam...ajd ako sta znash evo ti moj msn....armin_tr@live.com

pa mi send.....znam da je ilegalno..

17 godina

Koja prokleto glupa tema, zakaj nije lockana?

Ti bi se znači na tuđi račun spajal na internet i još tražiš pomoć preko ovog foruma!

Sramota

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kako da saznam neciju MAC adressu
Pero Dinamit kaže...

Pozdrav armine iz bosne! Osmijeh

možeš ali to što ti želiš je ilegalno i zabranjeno na ovom forumu. Malo googlaj i naći ćeš što te zanima. Za početak odi na www.astalavista.com i tamo malo traži.

Hmm... Otišao sam na taj site da vidim o čemu je riječ i na SiteAdvisoru je crvena. Možete vidjeti analizu ovdje.
Preporučujem SiteAdvisor svima, on pokazuje analize web-stranica. Na dnu prozora FF-a ili pored adress bara u IE-u je mali gumbić koji pocrveni/pozeleni/požuti/pobijeli, ovisno o tome je li sigurna, tako-tako, nesigurna ili nije testirana. Radi samo na IE-u i FF-u.

Ne želim spamati, samo želim uputiti na (ne)sigurnost ove stranice.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice