Instalacija windowsa na laptop

poruka: 5
|
čitano: 1.230
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Instaliralo windowse ali ne mogu se pokrenuti

Poz svima.

Imam laptop od prijatelja na koji sam mu stavio nove windowse.Pri instalaciji nikakvog problema,sve upisano i namješteno kako treba,samo što mi problem nastaje kad treba ući u windowse.Naime dođe do onog ''Starting Windows'' učita to i otvori mi sliku marke laptopa,resetira se i ponovo ispočetka dok opet ne dođe do te slike i onda reset,i tako u nedogled.

Naravno maknuo sam DVD rom kao 1st boot device,stavio hard,ali opet isto.Maknuo sam CD od windowsa,isto bude.

A dolazi mi i poruka između bios screen-a i Starting windows : Setup is loading files to install windows,kao fol učita i odmah ode na ''Starting windows''.

Pokušao sam već 2 puta i ne radi.

Znate li što bi to moglo biti?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Instaliralo windowse ali ne mogu se pokrenuti
1987veki kaže...

Poz svima.

Imam laptop od prijatelja na koji sam mu stavio nove windowse.Pri instalaciji nikakvog problema,sve upisano i namješteno kako treba,samo što mi problem nastaje kad treba ući u windowse.Naime dođe do onog ''Starting Windows'' učita to i otvori mi sliku marke laptopa,resetira se i ponovo ispočetka dok opet ne dođe do te slike i onda reset,i tako u nedogled.

Naravno maknuo sam DVD rom kao 1st boot device,stavio hard,ali opet isto.Maknuo sam CD od windowsa,isto bude.

A dolazi mi i poruka između bios screen-a i Starting windows : Setup is loading files to install windows,kao fol učita i odmah ode na ''Starting windows''.

Pokušao sam već 2 puta i ne radi.

Znate li što bi to moglo biti?

Hvala!

Probaj opet instalirati, sve novo. Ta poruka "Setup is loading files to install Win" se javlja samo na početku instalacije OS-a, i ne pojavljuje se kasnije (kad su Windowsi instalirani).

15 godina

Poz.Evo po 3-ći put ponovo instalirao i opet isto.

Znači boot screen,poruka ''Windows is loading file'' to učita 2 sec,i ode na ''Starting windows'',nakon toga dođe slika od laptop proizvođača ( Asus ) i reset samo od sebe i tako ponavlja bezbroj puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo me samo buni ta poruka "setup si loading files for installing windows". Izgleda da nisu instalirani kako treba, možda je problem u samom DVD-u...

Ona se nikad ne pojavljuje kod normalnog pokretanja Windowsa.

Jesi formatirao disk tijekom instalacijskog procesa? Ako nisi, napravi (to ti je onaj korak kod kreiranja particija).

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 21:30 (g520).

0 0 hvala 0
15 godina

Hvala na pomoći,bio sam to napravio.

Ali nije u tome bio problem...

Ima on original windowse na Recovery particiji,a nisam znao to.Ja sam pokušavao staviti winse sa CD-a,pa se možda zato stvorila zbrka i nije htjelo loadati.

Evo sad instalira s recovery-a i sve je ok.

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice