Igre se ruše

poruka: 46
|
čitano: 5.779
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Igre se ruše
master4games kaže...
misliš 3.25 jer imam 32 bitni.....i kak to da mi se više igre ne ruše,ja ne kužim......

Jesi nesto dirao? ugl. nije ni vazno ako sve radi vise ne diraj nista.. {#} {#}

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
master4games kaže...
misliš 3.25 jer imam 32 bitni.....i kak to da mi se više igre ne ruše,ja ne kužim......

Jesi nesto dirao? ugl. nije ni vazno ako sve radi vise ne diraj nista.. {#} {#}

samo sam izvadio pa vratio RAM pločice

real master for every game
18 godina
Igre se ruše

Pa možda si ih prvi put loše stavio...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Igre se ruše

Izvrti opet memtest.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Pa možda si ih prvi put loše stavio...

To je onaj u dučanu stavljao,a i da su loše stavljene onda mi ova zadnja 4 mjeseca niti jedna igra nebi radila,a igro sam igre ko lud....

16 godina
neaktivan
Igre se ruše

To se i meni dogodilo prije 2god. isto tako sam uradio izvadio i opet stavio memoriju i evo sljaka vec 2 god.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre se ruše

Ovaj thread me čak i dobro nasmijao :D

Opisi konfiguracije i objašnjenje problema su pravi biseri. Mislim da bi više ljudi trebalo ovako kvalitetno iznositi probleme drugima da im pomognu oko riješavanja zagonetke :D

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nezzzzz

{#}

s.f. - s.n.
15 godina
neaktivan
Igre se ruše

Iako mogu igrati igre,PC mi je užasno spor pa sam testirao pločicu po pločicu.....na prvoj je sve ok,a na drugoj mi se pojavilo puno ovakvih crvenih polja(sliku nisam slikao ja već sam našao je na google-u te samo služi za primjer): http://www.overclock.net/attachments/amd-memory/77975d1216009778-memtest-errors-oh-noes-dscf0284.jpg .....Jel to znači da je memorija ošvinila ili je normalno da ima tak puno crvenih polja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
otišla memorija...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
otišla memorija...

Stvarno?

16 godina
neaktivan

Stvarno!

s.f. - s.n.
17 godina
master4games kaže...
XXX-Man kaže...
otišla memorija...

Stvarno?

nula (0) crvenih = OK , svaka ostala vrijednost = neispravno.

Može biti samo loš kontakt, izvadi, počisti prašinu iz utora i pobriši konktakte DIMMa gumicom.. ponovi test, 0=OK, sve ostalo =smeće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
master4games kaže...
XXX-Man kaže...
otišla memorija...

Stvarno?

nula (0) crvenih = OK , svaka ostala vrijednost = neispravno.

Može biti samo loš kontakt, izvadi, počisti prašinu iz utora i pobriši konktakte DIMMa gumicom.. ponovi test, 0=OK, sve ostalo =smeće.

Već sam ga odnio na zamjenu,pa sad čekam da novi dođe iz Zagreba.....A oto s gumicom,kako se to izvodi?...Jel' stvarno misliš "Školskom gumicom" ili nekom drugom?Pa zar neću time oštetiti RAM još više?

17 godina

-gumica (mekša, za olovku) sasvim pristojno očisti kontakte... naravno kao i za svime treba pripaziti, ali nema neke posebne opasnosti (bolje-sigurnije od alkohola).

naravno, tu se radi o par prolaza, ne 'šmirglati pola sata', samo lagano provući par puta da se skine prljavština-oksidant.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Igre se ruše

Meni se rusi BFBC2 multi. Provjerit cu temperature, iako nista nije clockano trenutno

Steam: ha.nanas
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice