Zdravo ljudi!
Evo ovako registrirao sam se na ovaj forum da pomognem drugima baš sada i utom se našao i meni problem koji sam ne mogu riješiti
Krenimo:
Instalirao sam The Godfather II koji sam predhodno skinuo sa www.partis.si i sve je išlo u redu
Igrica se skinila i instalacija i crackiranje je bilo success
Međutim nakon što uđem u igru,NEW GAME,napravim svoga lika i krenem igrat nakon nekih 20-30 min
računalo se samo izgasi bez ikakvih erorra i icega,pa neznam sad u ceme je problem,u kompu,igri ili Windowsu? (Imam Win 7 Ultimate)
BTW to mi se događalo i kada sam stavio Call of Duty 2 Multiplayer & Singleplayer Direct X9 ali kada stavim Direct X7 ne gasi se.
U čeme je problem,može li mi koji gospodin objasniti!
HVALA UNAPRIJED!
Config: AMD ATHLON 4600+ X2 DUAL CORE 2.4 GHz, Memory: 2gb of Ram, HDD: 160GB, Graficka Kartica: ATI Radeon 3600+ HD series,
Keyboard: Logitech
Mouse:Genius
Headset: SMARTBOX TM303MV
Napajanje: 450W
Game or Windows Problem?
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.414
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napajanje,kondenzatori na matičnoj?
nez šta su kondenzatori :S
dobro onda.sutra cu cistit komp od prasine pa cu pogledat,znaci ako ih nema onda moram kupt novu!?
Mogu ja -
kao prvo, Godfather II nije IGRICA, već IGRA...
kao drugo, drago nam je da si sa neke lijeve gay-fisting-DP-russian student-scat stranice skinuo PIRATSKU kopiju igre...
a kao treće - još nam je više drago što ti vjerojatno PIRATSKI (ispričavam se unaprijed ako sam u krivu) Windowsi ne rade kako treba!
A najjače - Keyboard: Logitech
Headset: SMARTBOX TM303M - - - - prevažne komponente, mogao si dat i više od 70 kuna za komplet..a kao da bi i bilo važno.
MODERATOR, spavaš???
CB
dobro onda.sutra cu cistit komp od prasine pa cu pogledat,znaci ako ih nema onda moram kupt novu!?
LOL
Bolje nemoj ti ništa radit, nekužiš se ti u te stvari. Tko je spominjao da ih nema wtf?
Mogu ja -
kao prvo, Godfather II nije IGRICA, već IGRA...
kao drugo, drago nam je da si sa neke lijeve gay-fisting-DP-russian student-scat stranice skinuo PIRATSKU kopiju igre...
a kao treće - još nam je više drago što ti vjerojatno PIRATSKI (ispričavam se unaprijed ako sam u krivu) Windowsi ne rade kako treba!
A najjače - Keyboard: Logitech
Headset: SMARTBOX TM303M - - - - prevažne komponente, mogao si dat i više od 70 kuna za komplet..a kao da bi i bilo važno.
MODERATOR, spavaš???
CB
Dečko to nije tvoj problem i suzdrži se od komentara...
BTW Hyperion Kondenzatori su u redu pregledo sam sve :S
Mozda je do Windowsa zato što mi na xpu sve radilo
Dečko,
ajde se ti fino mani ćorava posla - klepećeš gluposti koje nemaju veze s mozgom. Vidi se da si na ovaj forum upao ko s banane, javno propagiraš piratizam, ne kužiš najosnovnije stvari, stavljaš gluposti pod Moj PC, a sjetio se nisi napisati recimo reviziju BIOS-a matične ploče - vjerojatno najvažniju stvar u tvom slučaju. A i hrvatski jezik i pismo su ti očito manje važne stvari u životu...
Vrati se fino na Forum.hr/Moda i ljepota, očito tamo pripadaš. I igraj IGRICE na T-comovom serveru...
Lololololololol! Da, maca papala kondenzatore! Hahahhaa!