Pozdrav novi sam na forumu i ovom prilikom vas sve pozdravljam ! Da predjem na stvar imam ogroman iritantan problem sa frapsom...imam Phenom II 1090T na 3.5GHz i nikako ne bi smejlo lagovati...kad stisnem dugme fpps sa konstantih 60 mi spane na 20-30fps pa zalaga pa nekad bude normalno ali u svakom slucaju nije normalno...sistem je nov,proc jest klokan sa stock coolerom na 3.5 ali prolazi OCCT na 8h bez crasha a u igrama tokom gameplaya nema problema nikakvih..znaci samo kad pocenm snimati znaci probao sam dosta verzija frapsa i 2 sistema i opet isti problem..stvarno nezz sta da radim ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
navedi cjelu konfiguraciju
1090T@3.5GHz
4GB RAM
HD 6950
HDD 250GB Maxtor
SpyGi!!!! 
SpyGi!!!! 
So ?
To care, bilo je i vrijeme da se pojaviš :)
Samo da ti treba manje vremena da odeš nego koliko ti je trebalo da se vratiš i sve 5
(šalim se ajde..)
BUG is my life !
Kacio sam se ja svima na forumu ali sam uz to i pomagao dosta ljudi...sad se nemam namjeru svadjati pomognite mi ako mozete nemojte napadati :)
koliko ja znam,to je normalna stvar kod Frapsa,to se i meni događa kad snimam.
koliko ja znam,to je normalna stvar kod Frapsa,to se i meni događa kad snimam.
A ne dogadja ti se ovo ;) meni se to dogadja u sve jednoj igri i fps sa 60 pane na 20...pa nekad zalaguje pa se vrati na 55 pa opet spane na 20 haos...
Fraps puno resursa trosi, to nije nista cudno.
Brate nije mi se to prije uopste desavalo...prije fps spadne za 6-7fps i ne vise tokom snimanja ali ovde spane za 40-50fps pa se vrati na normalu pa opet spane za 40-50fps...da je to sad neki bijedni AMD X2 4800 pa ok ali na ovom procu se to ne bi smjelo dogadjati.
Brate nije mi se to prije uopste desavalo...prije fps spadne za 6-7fps i ne vise tokom snimanja ali ovde spane za 40-50fps pa se vrati na normalu pa opet spane za 40-50fps...da je to sad neki bijedni AMD X2 4800 pa ok ali na ovom procu se to ne bi smjelo dogadjati.
to ti je normalno , kad imas losiju konfu
to ti je normalno , kad imas losiju konfu
Lošiju konfu ? Pogledaj mi pod Moj PC a i gore u postu sam je naveo.
Otidji u fraps i otisi u movie settings. I namjesti na 60 fps. Jer kad igras igre u first person shooter najbolje ti je koristiti 60 fps. I stavi ako hoces half size. Puno pomogne ;)
Imam fraps, i kada igram neku igru samo sa njime,sve je ok. No čim uključim kameru (htio bih snimati i lice), fraps fps padne na nekih 5 najviše. Kao program za kameru imam neki cyberlinkov.... može li mi tko preporučiti neki program za snimanje facecama?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.