dakle, zanima me kako smanjiti velicinu taga na facebooku(mislim kako smanjiti ondaj pravokutnik u kojem se nalazi frend)?
postoji li neki sortcut key ili tako nesto? jednostavno ne mogu skuziti
dakle, zanima me kako smanjiti velicinu taga na facebooku(mislim kako smanjiti ondaj pravokutnik u kojem se nalazi frend)?
Braco, ovakva je stvar. Tu na fourmu nitko nema diplomu sa facebooka, tak da bi bilo bolje da pitanja vezana uz facebook pošalješ samim administratorima facebooka.
Ajde da ti odgovorim na ovo tvoje: Nema opcije za smanjivanje okvira za tagove na slikama...
...bi bilo bolje da pitanja vezana uz facebook pošalješ samim administratorima facebooka....
Evo, posto nitko nezna odgovor na prvo pitanje(ili mozda nece reci), zanimalo me da li je moguce kad nekoga tagas moguce jos nesto napisati kraj njegvoga imena
npr. frend ti se zove Febo Febolini, a ti ga tagas i napises Febo Febolini - mr. good guy i da se to ponasa kao link do njegvog accounta.
Kao što ti je Mario rekao, ovdje je uvriježeno mišljenje da je facebook čisto sr*nje i većina ljudi nisu na njemu. Tako da sumnjam kako ćeš riješiti taj problem, osim: GET A LIFE! Tj. nemoj visiti na fb-u.
Evo, posto nitko nezna odgovor na prvo pitanje(ili mozda nece reci), zanimalo me da li je moguce kad nekoga tagas moguce jos nesto napisati kraj njegvoga imena
npr. frend ti se zove Febo Febolini, a ti ga tagas i napises Febo Febolini - mr. good guy i da se to ponasa kao link do njegvog accounta.
Nisam ja na facebooku bas toliko. Ali ipak imam neke slike namjenjene za facebook(iz određenih razloga) i želio bih da ih tamo stavim uredno tj. da su tagovi uredno postavljeni i imena vode do accounta od taganog