Facebook - tagovi

poruka: 8
|
čitano: 4.241
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Facebook - tagovi

dakle, zanima me kako smanjiti velicinu taga na facebooku(mislim kako smanjiti ondaj pravokutnik u kojem se nalazi frend)?

postoji li neki sortcut key ili tako nesto?   jednostavno ne mogu skuziti

nema
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 22:06 (Yamayka).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook - tagovi
Yamayka kaže...

dakle, zanima me kako smanjiti velicinu taga na facebooku(mislim kako smanjiti ondaj pravokutnik u kojem se nalazi frend)?

postoji li neki sortcut key ili tako nesto?   jednostavno ne mogu skuziti

i mene zanima, naime ja mogu mi je taj kvadrat/pravokutnik na rubu slike, i onda pritines na sliku u kut i ona se sve vise i vise smanjiva al kad je npr u sredini slike onda neznam...
17 godina
neaktivan

Braco, ovakva je stvar. Tu na fourmu nitko nema diplomu sa facebooka, tak da bi bilo bolje da pitanja vezana uz facebook pošalješ samim administratorima facebooka.

Ajde da ti odgovorim na ovo tvoje: Nema opcije za smanjivanje okvira za tagove na slikama...

Zvijezde ovo, zvijezde ono... ma buli me qrac za njih... Dok god budu pacijenti poput antiše i simonice u središtu pozornosti, ovo će društvo propadati...
16 godina
protjeran
M4r10 kaže...

...bi bilo bolje da pitanja vezana uz facebook pošalješ samim administratorima facebooka....

Kako da im posaljem ta pitanja?

koji im je e-mail
nema
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 22:27 (Yamayka).
16 godina
protjeran
Facebook - tagovi

Evo, posto nitko nezna odgovor na prvo pitanje(ili mozda nece reci), zanimalo me da li je moguce kad nekoga tagas moguce  jos nesto napisati kraj njegvoga imena

npr. frend ti se zove Febo Febolini, a ti ga tagas i napises Febo Febolini - mr. good guy i da se to ponasa kao link do njegvog accounta.

nema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook - tagovi

Kao što ti je Mario rekao, ovdje je uvriježeno mišljenje da je facebook čisto sr*nje i većina ljudi nisu na njemu. Tako da sumnjam kako ćeš riješiti taj problem, osim: GET A LIFE! Tj. nemoj visiti na fb-u.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.Što tiši postaneš,to uspiješ više čut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 12:12 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yamayka kaže...

Evo, posto nitko nezna odgovor na prvo pitanje(ili mozda nece reci), zanimalo me da li je moguce kad nekoga tagas moguce  jos nesto napisati kraj njegvoga imena

npr. frend ti se zove Febo Febolini, a ti ga tagas i napises Febo Febolini - mr. good guy i da se to ponasa kao link do njegvog accounta.

ja sam isprobavao i nece mi :(
16 godina
protjeran
Facebook - tagovi

Nisam ja na facebooku bas toliko. Ali ipak imam neke slike namjenjene za facebook(iz određenih razloga) i želio bih da ih tamo stavim uredno tj. da su tagovi uredno postavljeni i imena vode do accounta od taganog

nema

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice