Email Gmail Hotmail zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.088
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Email Gmail Hotmail

Pozdrav. Ne znam gdje da otvorim temu ni tocan opis problema U naslovu. Dap.

Trebam pomoc vezano za e-mail pruzaca usluge. Koristim Gmail i u njemu njemu ne mogu poslati Mail veci od 10MB. Je li to zato jer sam privatni korisnik? Tko pruza bolju uslugu? U danasnje doba mobitela gdje fotografiram sa 108Mpx ja moram ulaziti u 6 slika i trositi vrijeme na smanjenje rezolucije odnosno velicine slike. 

Fotografija gubi na vrijednosti prikaza onoga sto je na njoj. 

Potrebno mi je jer saljem e-mail -om fotografije jednoj firmi. 

Je li moguce ista promijeniti ili sam osuden na ovakve gluposti?

Sorite ljudi koji imate volje ovo procitati i pomoci ali ne znam kako drugacije se izjasniti jer ovakve gluposti ne bi trebale postojati uz danasnje standarde.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Email Gmail Hotmail
Pa jednostavno stavi na gdrive ili onedrive folder u njega stavi slike i pošalji link kome želiš..

Ako želiš sve odraditi da moba onda..
Imaš u Photos app od Google mogućnost isto tako poslati link sa određenim albumom. Dakle kreiraš album u Photos za toga koga radiš. Slike staviš u taj album i podijeliš link.
10 godina
neaktivan
Email Gmail Hotmail

To mi uopce nije palo na pamet. Hvala.

0 0 hvala 0
6 godina
Kolacic kaže...

Da si pokusao poslati preko gmaila palo bi ti na pamet jer to gmail odradi automatski. Tebe samo obavijesti sta je uradio.... I zar nije 25 mb na gmailu?

10 godina
neaktivan
Posmatrač kaže...
Kolacic kaže...

Da si pokusao poslati preko gmaila palo bi ti na pamet jer to gmail odradi automatski. Tebe samo obavijesti sta je uradio.... I zar nije 25 mb na gmailu?

Ne odradi, inace se ne bih ovdje javio.

I ja sam mislio da je 25MB ali evo danas dobio odgovor da je 10MB.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice