Imam problem s call of dutyem 2, odnosno s rezolucijom... Koju god stavim šteka mi, makar i najmanja sa low detaljima... Komp mi ima 256 graf, 1 GB rama i 1.8 procesor... Kad stavim da mi samo stavi najbolju rezoluciju za moj komp stavi mi 1200x800 i detalji na high čak neki i na extra... Sve druge igrice mi odlično rade, čak sam i crysis igrao makar na low ali nije mi štekalo... Please help.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti druge igre rade ok onda nije problem u driverima.Probaj skinit zadnji patch za cod2 ili reinstalirat igru.
A već sam reinstalirao igru, a patch mi nije najnoviji zato jer moji frendovi imaju server na starijem patchu pa ga nisam htio instalirati...
Pa onda skini zadnje drivere za grafičku karticu.Prvo deinstaliraj stare putem Add/Remove programs, restartr, instalacija novih, restart i onda probaj.
Imam problem s call of dutyem 2, odnosno s rezolucijom... Koju god stavim šteka mi, makar i najmanja sa low detaljima... Komp mi ima 256 graf, 1 GB rama i 1.8 procesor... Kad stavim da mi samo stavi najbolju rezoluciju za moj komp stavi mi 1200x800 i detalji na high čak neki i na extra... Sve druge igrice mi odlično rade, čak sam i crysis igrao makar na low ali nije mi štekalo... Please help.
Imam Nvidiu geforce 7300. Napravio sam već reinstal cod-a.
u opcijama za grafiku stavi rendering method Direct X 7!!!!!!!!
Stavio sam to i sada je sve ok... Hvala