Cod 2 Problem

poruka: 8
|
čitano: 1.641
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cod 2 Problem
pitanje

Imam problem s call of dutyem 2, odnosno s rezolucijom... Koju god stavim šteka mi, makar i najmanja sa low detaljima... Komp mi ima 256 graf, 1 GB rama i 1.8 procesor... Kad stavim da mi samo stavi najbolju rezoluciju za moj komp stavi mi 1200x800 i detalji na high čak neki i na extra... Sve druge igrice mi odlično rade, čak sam i crysis igrao makar na low ali nije mi štekalo... Please help.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 18:17 (Raven).

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Cod 2 Problem

Ako ti druge igre rade ok onda nije problem u driverima.Probaj skinit zadnji patch za cod2 ili reinstalirat igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod 2 Problem
autorov komentar

A već sam reinstalirao igru, a patch mi nije najnoviji zato jer moji frendovi imaju server na starijem patchu pa ga nisam htio instalirati...

17 godina
protjeran
Cod 2 Problem

Pa onda skini zadnje drivere za grafičku karticu.Prvo deinstaliraj stare putem Add/Remove programs, restartr, instalacija novih, restart i onda probaj.

0 0 hvala 0
17 godina
Raven kaže...

Imam problem s call of dutyem 2, odnosno s rezolucijom... Koju god stavim šteka mi, makar i najmanja sa low detaljima... Komp mi ima 256 graf, 1 GB rama i 1.8 procesor... Kad stavim da mi samo stavi najbolju rezoluciju za moj komp stavi mi 1200x800 i detalji na high čak neki i na extra... Sve druge igrice mi odlično rade, čak sam i crysis igrao makar na low ali nije mi štekalo... Please help.

Koju to 256 Mb grafu??
CoD 2 bi trebala tjerati svaka takva.
A veliš Crysis low, onda nije nelkaj prejako....
Svejedno, CoD 2 mora ići.

Napravi reinstall.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam Nvidiu geforce 7300. Napravio sam već reinstal cod-a.

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

u opcijama za grafiku stavi rendering method Direct X 7!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Stavio sam to i sada je sve ok... Hvala Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice